YUNANİSTAN HABERLERİ Haber Girişi : 25 Temmuz 2015 23:50

YUNANİSTAN SANAT BİRLİĞİ'NDEN BAŞKAN KAMİL SAKA'YA ZİYARET..

YUNANİSTAN SANAT BİRLİĞİ'NDEN BAŞKAN KAMİL SAKA'YA ZİYARET..
Yunanistan Sanat Birliği (Greek Art Unıon) Birinci Başkanı Stella Chaviaropoulou ve ikinci Başkanı Maria Loumpourdi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı makamında ziyaret etti.


EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI KAMİL SAKA YUNANİSTAN SANAT BİRLİĞİ'Nİ MAKAMINDA AĞIRLADI..


Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'ya Nezaket ziyaretinde bulunan Yunanistan Sanat Birliği birinci Başkanı Stella Chaviaropoulou   ikinci Başkanı Maria Loumpourdi ve Türkiye temsilcisi Hasan Kadakcı kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Başkan Saka'ya teşekkür ettiler, daha önce yapmış oldukları ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri ifade eden sanat Birliği, 1.Başkanı Stella Chaviaropoulou "iki ülke arasındaki kurulacak kültür ve sanat çalışmaları, dostluk ve barışın gelişmesinde büyük rol alacaktır. Bunun bir ifadesi olarak, Edremit Belediye Başkanımız Kamil Saka'yı ülkemizde başlayacak olan sanat etkinliği günlerimize davet etmek istiyoruz, kendisinin sanata ve sanatçıya duyduğu önemi, ilgiyi yakından takip ediyoruz. Kurulacak olan bu dostluk köprüsünün kalıcı olabilmesi için önümüzde ki yıllarda Edremit'te yapılması planlanan kültür ve sanat festivalinde Yunanistan Sanat Birliği olarak yer almak istediğimizi ifade etmek istiyoruz" dedi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek " Ulu Önderimiz Atatürk'ün dediği gibi "Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir" Bu anlamda bizlerde sosyal belediyeciliğimiz gereği her zaman olduğu gibi sanata ve sanatçıya duyduğumuz saygıyı, yaptığımız kültürel ve sanatsal çalışmalarımızla ifade ediyoruz. Her iki ülke açısından yapılacak olan tüm sosyal, kültürel ve sanatsal çalışmalarda, ülkeler arası sevgiyi, barışı, hoşgörüyü güçlendireceğine inanıyorum. İçinde olacağımız kültürel ve sanatsal faaliyetler bizi mutlu eder ve bu çalışmalarda Edremit ilçemizin öncü olması bizi çok daha onurlandırır" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.