YENİ YILA MERHABA!

 YENİ YILA MERHABA!

Ve sonunda yeni bir yıl kapımızda?

Yeni bir seneye başlarken; içimizde yepyeni umutlar yeşertmek gereklidir. Mantığı yarattığı korkuları kulak arkası etmeyi başarıp, kalbin iyimserliğine ise sımsıkı sarılmalıyız.

Aralık ayının bu günlerinde hepimizi yeni bir yılın telaşı sarar, yepyeni başlangıçlar yapmayı hedefleriz. Birçoğumuz kendi ile ilgili kararları büyük bir istikrarla uygulayacağı bu yeni yılı iple çeker.

 Kilo verme, iş değiştirme, hayallerine daha fazla eğilme, daha pozitif bir insan olma, daha planlı programlı olma, sıkıntılı giden ilişkilerine nokta koyma ya da çeki düzen verme gibi kararlar alma yoluna gideriz.

Yoksa yeni yıl demek; Hindi kesmek, hediyeler alıp-vermek, çam ağacı süslemek, Noel baba, Tombala, Piyango ya da dışarıda olanların âlemlere akması, evde olanların TV başında ailesiyle birlikte içkiler içip eğlenmesi değildir.

Yeni yıl eski hataları yapmamaya çalışarak güzel yarınlara yelken açmak demektir. Kırgınlıkları, hüzünleri ve nefreti arkaya atarak hayatla barışmak, belki daha rahat nefes alabilmektir.

Kısacası yeni yıl demek yeni başlangıçlara da yeniden merhaba demektir. Yeni yıl yeni hayaller ve yeni umutlar demektir. Yeni yıla girmeye birkaç gün kala pek çok kişiyi heyecan kaplamış durumda. Yeni yıla tüm insanlar yeni umutlarla girer ve hayatlarında yeni güzel başlangıçların olmasını dilerler.

Bu sene sağlık olsun vücudumuzda, mutluluk olsun yuvamızda, bereket olsun cebimizde ve en önemlisi yüzümüzde tükenmeyecek bir tebessüm olsun. Bu sene diğer senelere fark atacak şekilde bir huzur yüreğimizi kaplasın inşallah!

Dostça Kalın?

Etiketler : YENİ YILA MERHABA!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.