GÜNDEM Haber Girişi : 03 Aralık 2015 21:57

Tutuklanan askerlerin avukatı: "Jandarma'ya yapılan kumpas, 2. Balyoz"

Tutuklanan askerlerin avukatı:
'Mit tırları' soruşturmasında tutuklanan askerlerin avukatı Vural Ergül, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Ergül, "Uyarıyorum; Jandarma'ya MİT kumpasına 'FETÖ temizliği' diyenler dosya ayrıntılarına ulaştıklarında utanacaklar.

Tutuklanan askerlerin avukatı: "Jandarma'ya yapılan kumpas, 2. Balyoz"

'Mit tırları' soruşturmasında tutuklanan askerlerin avukatı Vural Ergül, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Ergül, "Uyarıyorum; Jandarma'ya MİT kumpasına 'FETÖ temizliği' diyenler dosya ayrıntılarına ulaştıklarında utanacaklar. Bu, çok açık 2. Balyoz." dedi.

Adana'da Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) ait olduğu öne sürülen TIR'ların durdurulmasıyla ilgili Tümgeneral İbrahim Aydın, Tuğgeneral Hamza Celepoğlu ve emekli Albay Burhanettin Cihangiroğlu tutuklanmıştı.

"MİT Tırları"soruşturmasında tutuklanan askerlerin avukatı Vural Ergül, Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Ergül, "Uyarıyorum; Jandarma'ya MİT kumpasına 'FETÖ temizliği' diyenler dosya ayrıntılarına ulaştıklarında utanacaklar. Bu, çok açık 2. Balyoz." dedi.

Ergül, Ergenekon davalarında da Ergenekon sanıklarının avukatlığını yapmıştı.

DİKKAT AVUKAT VURAL ERGÜL'DEN ÇOK ÖNEMLİ UYARI GELDİ
UYARIYORUM;

JANDARMA'YA KURULAN MİT KUMPASINA, DOSYAYI BİLMEDEN "FETÖ TEMİZLİĞİ" DİYENLER, DOSYA AYRINTILARINA ULAŞTIKLARINDA UTANACAKLAR...

BU ÇOK AÇIK BİR 2. ERGENEKON - BALYOZ KUMPASIDIR...

Şüphesiz ki,TSK'da paralel bir yapılanma Laik Cumhuriyet, Demokratik Hukuk devleti için fevkalade ciddi bir tehdit ve tehlikedir.

Ancak; MİT TIR'ları Kumpasında "FETÖ'cü subaylar ile TSK'da Paralel Yapı tasfiye ediliyor" yalanıyla kurulan yeni tuzağa düşmemeli.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin "temizliğini" siyasallaşmış yandaş yargıya yaptırmak isteyenlerin tek amacı, kendi emir ve komutaları altında bir ordu oluşturmaktır.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.