SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 27 Eylül 2015 00:41

Tunceli'deki Operasyonda Tabur Komutanı Binbaşı Şehit Oldu

Tunceli'deki Operasyonda Tabur Komutanı Binbaşı Şehit Oldu
Tunceli'de Balikesir'li Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Şehit oldu..!

Başımız Sağolsun Şehitimiz var
Binbaşı Yavuz Sonat Güzel

Balıkesir'de doğdu, Kocaeli'de büyüdü

Tunceli'den gelen acı haber Balıkesir'i yaktı! Sosyal medya "Balıkesir'in şehidi var" haberleriyle çalkalandı. Bu ay içerisinde iki şehidini sonsuzluğa uğurlayan Balıkesir'de hainlere tepkiler çığ gibi büyüdü. Balıkesir doğumlu olan şehit Binbaşı'nın Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.
Bugün,Tunceli'nin Çiçekli Köyü kırsal kesiminde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in Balıkesir doğumlu olduğu öğrenildi.
Tunceli'nin merkeze bağlı Çiçekli ile Demirkapı köyleri arasında bulunan Yapraklı Mezrası'nda bugün güvenlik güçler ile teröristler arasında çatışma çıktı. Açılan ilk ateşte İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir binbaşı ağır yaralandı.

HASTANEDE ŞEHİT OLDU
Kayalık, ormanlık ve derin vadilerin olduğu çatışma bölgesine sevk edilen bir Sikorsky helikopterle, yaralı komutan alındı. Yaralı subay helikopterle Elazığ Asker Hastanesi pistine getirilerek, buradan ambulansla Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen yaralı subay şehit oldu. Şehit Binbaşı'nın Yavuz Sonat Güzel olduğu açıklandı.
JANDARMA GENEL KOMUTANI ŞEHİDİN EŞİNE TAZİYEYE GELDİ
Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in eşine acı haber verildi. Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi, şehidin Ankara Keçiören'deki kayınpederinin evine gelerek taziyede bulundu. Şehidin, 1 kız çocuğu bulunduğu öğrenildi.

ŞEHİDİN BABAEVİNDE YAS VAR
Tunceli'nin kırsal kesiminde terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonda çıkan çatışmada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in Kandıra'daki babaevinde yas var.
Şehidin babaevine büyük bir Türk bayrağı asıldı.
Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in cenazesinin Ankara'da defnedileceği belirtildi.
Güzel'in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.