DÜNYA Haber Girişi : 03 Aralık 2014 01:23

Tuğçe Albayrak'ın babası konuştu Almanya'da iki genç kızı korumak isterken uğradığı saldırı sonrası hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak'ın babası konuştu.

Tuğçe Albayrak'ın babası konuştu Almanya'da iki genç kızı korumak isterken uğradığı saldırı sonrası hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak'ın babası konuştu.
Almanya'da bir restoranda taciz edilen iki Alman genç kızı korumak isterken uğradığı saldırıda ağır yaralanan Tuğçe Albayrak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dünya gündemine oturan kahraman Tuğçe'nin babası Ali Albayrak, Gelnhausen'

Almanya'da bir restoranda taciz edilen iki Alman genç kızı korumak isterken uğradığı saldırıda ağır yaralanan Tuğçe Albayrak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dünya gündemine oturan kahraman Tuğçe'nin babası Ali Albayrak, Gelnhausen'deki evinde Sözcü gazetesine konuştu.

"TUĞÇE CAN ÇEKİŞİRKEN YÜZÜNÜ YIKAYACAK SU PARASI İSTEDİLER"

Baba Ali Albayrak, "Ne yaparsak yapalım, Tuğçe'yi geri getiremeyiz. Kızım kimi zorda görse elini uzatır, yardım ederdi. O iki kıza sataşıldığını görünce de yardım etmek istemiş. O saldırgan, dışarıda kızımı beklemiş ve ona vurmuş. Kızım Alman arkadaşının doğum günündeydi, o arkadaşı hemen koşup restorandan bir bardak su istemiş. O dev restoran zinciri, bir bardak suyu vermemiş. Alman kız da, sinirlenip 20 Euro fırlatmış, sonra suyu almış, onu da onlara fırlatmış."

"DESTEK ÜNİTESİNİN FİŞİNİ ÇEKME KARARINI ALMAK ÇOK ZORDU"

Acılı baba, bu süreçte yaşadıkları en zor anın kızlarını hayata bağlayan destek ünitesinin fişini çekme kararını almak olduğunu söyledi. Albayrak, "Sakat kalmasına razıydık. Ona bakardık biz.. Ama artık yapacak bir şey yoktu. İçimiz kan ağlayarak o kararı verdik" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.