SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 04 Aralık 2015 21:03

TETİK VE GÜNGÖRMEZ AİLELERİNİN TORUN SEVİNCİ

TETİK VE GÜNGÖRMEZ AİLELERİNİN TORUN SEVİNCİ
TETİK VE GÜNGÖRMEZ AİLELERİNİN TORUN SEVİNCİ Büyükşehir merhaba gazetesi muhabiri ve Günaydın Balıkesir gazetesi genel yayın yönetmeni Mustafa TETİK ikinciye dede olmanın sevincini yaşıyor.

TETİK VE GÜNGÖRMEZ AİLELERİNİN TORUN SEVİNCİ

   Büyükşehir  merhaba gazetesi muhabiri  ve Günaydın Balıkesir gazetesi genel yayın yönetmeni Mustafa TETİK ikinciye dede olmanın sevincini yaşıyor.Ayşenur ve İrfan Güngörmez 'in biricik oğulları Muharrem in birde kız kardeşi dünya ya geldi. Aileye yeni katılan bebeğe en çok kardeşi sevindi aralarında az yaş farkı olmasına rağmen bir saniye bile onun yanından ayrılmıyor.Geçtiğimiz cumartesi bebek mevlüdü yaparak bütün eş,dost ve akrabaları yeni bebeği görmeye geldiler.Bizlerde GÜNAYDIN BAlikeSİR Gazetesi ailesi olarak  kendilerine hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün acılarını göstermesin dileklerimizde bulunuyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adsoyad 05 Aralık 2015 00:00

    ÇOK GÜZEL TEBRİK EDERİM MUHARREM BEY BAŞARILAIN DAİM OLSUN İYİ ÇALIŞMALAR DURMAK YOK YOLA DEVAM SÜPER OLMUŞ SAYGILARIMLA