KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 10 Nisan 2018 09:46

Sözlü Çiftine ‘Çiftetelli’ Sürprizi

Sözlü Çiftine ‘Çiftetelli’ Sürprizi
Uluslararası 6. Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen konserde sahne alan Haluk Levent, konserin en hareketli dakikalarında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü’ye sürpriz yaparak onları sahneye çiftetelli oynamaya

UNUTULMAZ ANLAR

Uluslararası 6. Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Adana’da etkinlikler, aktiviteler, sportif ve sanatsal faaliyetler yoğun katılımlarla düzenlenirken karnavalda sahne alan sevilen sanatçı Haluk Levent, Adanalı hemşerilerini ve Dünya’nın, Türkiye’nin dört bir yanından gelen konuklarına unutulmaz bir rock müzik gecesi yaşattı.

HALUK LEVENT SÜRPRİZ YAPTI

Levent’in coşkulu kalabalık karşısında sahne aldığı esnada Adana’ya övgü dolu sözler söylemesi dinleyenleri tarafından alkışlarla karşılanırken sanatçı Levent’in Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü’ye bir de sürprizi vardı. Levent, çiftetelli şarkısı eşliğinde Sözlü çiftini sahneye davet etti.

KARŞILIKLI ÇİFTETELLİ OYNADILAR

Sanatçı Haluk Levent’in ricasını kırmayan Başkan  Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü sahneye alkış tufanı eşliğinde alındı ve karşılıklı çiftetelli oynadılar. Sanatçı Levent, bir süre sahnede kalan Sözlü çiftine teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.