KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 20 Mayıs 2015 12:40

Selami Şahin 30 yıllık eşiyle yeniden evlendi

Selami Şahin 30 yıllık eşiyle yeniden evlendi
Ünlü sanatçı, 30. evlilik yıl dönümünde eşi Didem Şahin'le yeniden nikah tazeledi. Çiftin şahitliğini çocukları yaptı. Müzikal kariyeri kadar mutlu evliliğiyle de örnek olan Selami Şahin, eşi Didem Şahin'le 30. evlilik yıl dönümünde nikah tazeled

Evlilik yıl dönümleri kutlamasına başlayan Şahin çifti, önceki gün bir eğlence merkezinde ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut'un objektifine poz verdi. Didem ile Selami Şahin'e çekimlerde çocukları Emirhan, Lider ve İrem de eşlik etti. 19 Mayıs 1985 tarihinde evlendikleri yer olan mekanda yine aynı tarih olan 19 Mayıs 2015'te nikah merasimi yapan ünlü çift, törene yakın dostlarını davet etti.

ŞAHİTLERİ ÇOCUKLARI

Kutlama için de titizlikle hazırlanan Selami Şahin, törende özel bir damatlık giydi. Didem Şahin'in gelinliği ünlü modacı Tanju Babacan imzası taşıyor. Nikah tazeleyen ünlü çiftin şahitliklerini ise çocukları yaptı. Bu arada yurt dışında ünlüler arasında yaygın olan 'nikah tazeleme' modası, Türkiye'de de gitgide yayılıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.