TÜRKİYE Haber Girişi : 10 Mart 2015 18:37

Sanatçı Tarık Akan'a trafikte dayak

Sanatçı Tarık Akan'a trafikte dayak
Ünlü sinema sanatçısı Tarık Akan, perşembe akşamı saat 23.30 sıralarında Bakırköy Kennedy Caddesi üzerinde trafik tartışması nedeniyle tekme tokat dövüldü.
Sanatçı Tarık Akan'a trafikte dayak..!

Tarık Akan'ın trafikte kural ihlali yüzünden kavgaya karıştığı ve darp edildiği ileri sürüldü. Ünlü sanatçının geçtiğimiz perşembe akşamı 23.30 sıralarında Kennedy Caddesi üzerinde seyir halinde iken bir akaryakıt istasyonundan süratli bir şekilde çıkmaya çalışan 34 VF 4420 plakalı aracı kullanan kişi ile tartıştığı ve karşılıklı olarak biribirlerini yumrukladıkları ileri sürüldü.

İddialara göre akaryakıt istasyonundan çıkmak isteyen aracı kullanan genç tarafından tekme tokat dövüldükten sonra olay yerine gelen polislerle karakola giden ünlü sanatçı ve kendisini darp eden genç burada biribirlerinden davayı olmayınca olay kapandı.

Geçtiğimiz perşembe akşamı Kennedy Caddesi'nde Tarık Akan'ın içinde bulunduğu araç, petrol istasyonundan süratli bir şekilde çıkmaya çalışan 34 VF 4420 plakalı BMW marka araçla çarpışma tehlikesi atlattı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; olay üzerine araçtan inen Tarık Akan, araç sürücüsü olan ve ismi öğrenilemeyen genç ile tartışmaya başladı.  Araçtan inen ve babasının polis olduğunu söyleyen 18-20 yaşlarındaki genç, Tarık Akan'ın gözüne biber gazı sıkarak, cop ile yüzüne vurmaya başladı. Aldığı darbeler üzerine yüzü kanayan ve sol kaşının üstü şişen Tarım Akan olay yerine polis ekiplerini çağırdı.

Ünlü sanatçı, kendisini darp eden gencin kullandığı aracın camındaki "Küçükçekmece Belediyesi Meclis üyesi tanıtım kartı, Cevdet ATEŞ 34 VF 4420"yazılı kartonu polise teslim etti.

Bakırköy sahil yolu Ataköy mevkiinde meydana gelen olayı polise anlatan Tarık Akan, "Gözüme gaz sıkıyor ve Copla vuruyor. Cop var, bir de meclis arabasıymış. Meclis üyesi araç tanıtım kartı var"dedi. Bölgeye gelen ekibe olayı anlatmaya çalışan Tarık Akan'ın sevgilisiyle polis arasında da zaman zaman gerginlik yaşandı. Olayla ilgili soru soran Akan'ın sevgilisi Acun Günay polisin, "Ya ben öğreneceğim, burada görevli ben varım, Allah Allah" şeklindeki tepkisiyle karşılaştı. .

AKAN SİNİRLİYDİ
Olay yerinde çok sinirli olduğu gözlenen Tarık Akan sık sık, "Bu polis arabası mı? Peki polis arabasıysa benim yüzüme gaz sıkmaya ne hakkı var? Bu arabada cop var, gaz var ve benim gözüme gaz sıkıyor bu adam. Türkiye Cumhuriyeti bayrağını taşıyor. Meclis üyesi kartı var. Gaz sıkıyor ve cop vuruyor. Kimsin sen. Birde komiserin telefonunu veriyorsun polise"diye bağırdı.

"FECİ BİR KURAL İHLALİ VAR"
Tarık Akan'ın saldırıya uğradığı olayı anlatan ve arabayı kendisinin kullandığını söyleyen sevgilisi Acun Günay da "Beni çok kötü sıkıştırdı benzinciden çıkarken. Aracı ben kullanıyordum. Tarık ona müdahale etti ve önünü kesti. Önünü kesince Tarık'a gaz sıktı ve copla saldırdı. 18 -20 yaşında bir çocuk. Araçta Meclis amblemi var. Polis, bunun polis arabası olduğunu söylüyor. Bu resmi bir arabaysa resmi olarak kullanılır. Cop vuruyor ve gaz sıkıyor gözüne. Polis arabası olduğunu söylüyorlar. Kim bu diyorum, oğlu diyor. Arabalarda birşey yok. Ama feci bir kural ihlali var. Yani bir yerden çıkıyor kural tanımıyor. Nasıl bir ülke burası ya"diye konuştu.

AKAN : POLİSLER ARABAYI ARAMIYORLAR
Olay yerine gelen polis ekiplerinin aracı aramadıklarını söyleyen ve bu duruma oldukça sinirlenen Tarık Akan, "Polisler burada ve arabayı aramıyorlar. İnanamıyorum ya! Tabi ki şikayetçi olacağım. Polis burada ve arabayı aramıyor. Arabada gaz var gözüme gaz sıktı ve arabayı aramıyorlar.Elinde gaz yüzüme sıktı. Siz arabayı aramıyorsunuz hala. Arabanın içindeki herşey kayboldu. Şu anda arabada var olanların hepsi yok oldu. Hala arabayı aramıyorsunuz. Arabayı arayın, suçlu kimse çıksın ortaya. Araba hala aranmadı. Aramıyorlar, anlamadım. Karakola geleceğim ama arabayı bir arayın. Adam polisin oğluyum diye duruyor. Komiser bey aracı arayacak mısınız. gazlar var mı?" diye konuştu.

"ÇOK SEVDİĞİM BİR OYUNCUDUR. AMA HİÇ BİRŞEY ANLATAMADIK"
Öte yandan Tarık Akan'ı darp ettiği iddia edilen gencin aracındaki bir kişi ise, Tarık Akan'ın aracı alkollü olarak kullandığını ileri sürerek, "Aracı Tarık Akan alkollü bir şekilde kullanıyordu. Kendi kullanıyordu ve bize hakaret te etti. Çok sevdiğim bir oyuncudur. Ama hiç birşey anlatamadık'" diye konuştu.

"KÜFREDİYOR, ANNEME VURUYOR, BEN VURUNCA SUÇ OLUYOR"
Bu arada Tarık Akan'ı darp ettiği iddia edilen ve ismini açıklamayan genç ise, "Soldan gelip vuruyor ve anama küfür ediyor. Annemin gözüne vuruyor. Ondan sonra ben vurduğumda suç oluyor. Bunu yapan Tarık Akan. Kendisi alkollü aynı zamanda.

TARAFLAR POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ
Sahil yolunda yaşanan tartışmaların ardından polis, olayın taraflarını Ataköy Polis Merkezi'ne götürdü.Polis merkezine götürülen tarafların burada uzlaştıkları ve bir birlerinden davacı olmadıkları öğrenildi. Tarafların bir birlerinden davacı olmamaları üzerine olayla ilgili resmi bir işlem yapılmadı.

ARABA SATILMIŞ
Bu arada aracın camında adına kayıtlı kart bulunan Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Cevdet Ateş, 34 VF 4420 plakalı aracın kendisinin olduğunu ancak bayramdan kısa bir süre önce bir polise sattığını söyledi. Ateş, araçta bulunan kendi adına kayıtlı kartın iptali için başvuru yaptıklarını ve kartın iptal edildiğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.