DÜNYA Haber Girişi : 05 Eylül 2015 13:16

SAMİ YUSUF:Göçmenler Sadece Avrupanın bir problemi değildir. Dünyanın bir problemidir..!

SAMİ YUSUF:Göçmenler Sadece Avrupanın bir problemi değildir. Dünyanın bir problemidir..!
Sami Yusuf : Innvandrere er ikke bare Europas problem . Verden er et problem ..! Göçmenlerin Avrupaya göç etmesi ve Avrupa nın göçmenleri kabul etmemesi ile ilgili Sami Yusuf'un paylaştığı haber ve açıklaması..
Göçmenlerin Avrupaya göç etmesi ve Avrupa nın göçmenleri kabul etmemesi ile ilgili Sami Yusuf'un paylaştığı haber ve açıklaması..

Bu kelimelerle anlatılmayacak kadar üzüyor beni. Yardımseverliğin devam eden yaygın yararlarına ne oldu? Acıma? Yüreklilik? Nezaket? Hristiyan değerlerinde inşa edilen bir kıtanın başkalarının acılarına nasıl bu kadar acımasız ve ilgisiz olduğu inanılmaz. Biz yabancı bir yere sığınak araştırmaya ve onların itibarlarını ortadan kaldırmaya zorlanılan umutsuz, aciz, haklarından mahrum edilmiş insanları (onların çoğu kadınlar ve çocuklar) konuşuyoruz.

Söylemeye gerek yok, ki bu sadece Avrupanın bir problemi değildir. Dünyanın bir problemi ve herkes üzerine düşen görevi yapmaya ihtiyacı var. İnanıyorum ki, biz yaklaşma tarzımızı/ yolumuzu değiştirmezsek, derin pişmanlık ve utanç ile bu günleri pişmanlık duyarak yaşayacağız. Bu insanlık tarihinde en karanlık noktalarından biri olarak meydana gelebilir. İleride daha iyi günler için dualarla..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.