NORVEÇ HABERLERİ Norge Haber Girişi : 04 Şubat 2015 23:46

Oslo'da Acem Forum tarafından "Modern Müslüman Zihniyet" ("Modern Muslim Mentality") konuşuldu.

Oslo'da Acem Forum tarafından
Oslo'da Acem Forum tarafından "Modern Müslüman Zihniyet" ("Modern Muslim Mentality") konuşuldu. Panelde konuşmacılar Uluslararası Pen Başkanı Eugene Schoulgin,Ünlü Türk yönetmen Nefise Öskal Lorentzen ve Nizam Najjar katıldılar.
Oslo'da Acem Forum tarafından  "Modern Müslüman Zihniyet" ("Modern Muslim Mentality") konuşuldu.
Panelde konuşmacılar Uluslararası Pen Başkanı Eugene Schoulgin,Ünlü Türk yönetmen Nefise Öskal Lorentzen ve Nizam Najjar katıldılar.
Acem Forum kültür, toplum, psikoloji ve meditasyon içinde güncel konular üzerinde odaklanan görüşmelerin ve tartışmaların bir dizi. Olaylar Meditasyon Acem Okulu, insanlar özellikle Acem Meditasyon'da, dikkatli, yansıtıcı süreçlerle varoluşsal geliştirmeye yardımcı olmak için çalışan kar amacı gütmeyen bir kuruluş tarafından organize edilmektedir. Acem Are Holen MD PhD 1966 yılında Norveç'te kuruldu. Acem ilk elden deneyim ve bilimsel araştırma ve psikolojik bakış açıları doğrultusunda merkezli bir anlayış ve meditasyon öğretim kurulması için ayrılmıştır. Acem herhangi bir inanç sistemi veya siyasi ideolojiye dayalı değildir. Meditasyon yanı sıra, Acem grup psikolojisi içinde ders geliştirilen ve Salman Rüşdi, Robert Bly, Isaac B. Singer, Andrej Sakharov ve 14. Dalay Lama ile toplantılar da dahil olmak üzere, kültürel etkinlikler bir dizi, düzenlemiştir. Acem adanmış gönüllü eğitmenler bir grup tarafından çalıştırılır. Kimse geliştirilmesi ve Acem meditasyon veya diğer grup faaliyetleri öğretiminde para kazanır. Acem İskandinavya, Almanya, İngiltere, İsviçre, Hollanda, Fransa, İspanya, ABD, Dominik Cumhuriyeti, Hindistan, Singapur ve Tayvan'da halen aktif.

Acem Forum is a series of talks and debates focusing on current topics within culture, society, psychology and meditation. The events are organized by Acem School of Meditation, a non-profit organization working to help people develop existentially through mindful, reflective processes, in particular Acem Meditation. Acem was founded in Norway in 1966 by Are Holen MD PhD. Acem is devoted to establishing an understanding and teaching of meditation based on first-hand experience and in line with scientific research and psychological perspectives. Acem is not based on any particular belief system or political ideology. Besides meditation, Acem has developed courses within group psychology and arranged a number of cultural events, including meetings with Salman Rushdie, Robert Bly, Isaac B. Singer, Andrej Sakharov, and the 14th Dalai Lama. Acem is run by a group of dedicated volunteer instructors. No one earns money in developing and teaching meditation or other group activities in Acem. Acem is presently active in Scandinavia, Germany, UK, Switzerland, the Netherlands, France, Spain, USA, the Dominican Republic, India, Singapore and Taiwan.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.