DÜNYA Haber Girişi : 10 Eylül 2014 20:15

Öfkelendi, Sıla Yolu'na çıktı

Öfkelendi, Sıla Yolu'na çıktı
PARİS'TE yaşayan Trabzonlu Abdullah Öztürk, tatillerini Türkiye'de geçiren 4 çocuğu ve eşinin İstanbul Atatürk Havalimanı'nda uçağa binememesine sinirlenince onları almak için 3000 kilometrelik yolculuğa çıktı.

PARİS'TE yaşayan Trabzonlu Abdullah Öztürk, tatillerini Türkiye'de geçiren 4 çocuğu ve eşinin İstanbul Atatürk Havalimanı'nda uçağa binememesine sinirlenince onları almak için 3000 kilometrelik yolculuğa çıktı. Öztürk, "Biletlerini aylar öncesinden almıştım. Eşim panikle beni aradı. 'Bagaj verme işlemi bitti' denilerek uçağa almamışlar. Aramalarım sonrası netice alamadım. Fazla bilet satılmış, 3-4 aile de aynı durumda kalmış. Bir hafta bilet bulamayacakları söylenince yola koyuldum" dedi. Çocuklarının okulunun başladığını ifade eden Öztürk, "Ailem İstanbul'da perişan oldu" şeklinde konuştu.

"DAVACI OLACAĞIM"

Bacanağı Şakir Birinci ile yolculuğa çıkan ve SABAH'ın hizmet istasyonunda mola veren Öztürk, "İşini doğru yapmayan insanlar yüzünden rezillik çekiyoruz. Konunun aydınlanması için yetkililerden davacı olacağım. Telefon görüşmelerini de delil olarak sunacağım" diye öfkesini dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.