NORVEÇ HABERLERİ Norge Haber Girişi : 28 Nisan 2016 00:06

Norveç'de Türk Güzelinden Mülteci Kampına Anlamlı Ziyaret

Norveç'de Türk Güzelinden Mülteci Kampına Anlamlı Ziyaret
Norveç Miss Universe yarı finale kalan Gülsüm Tulun bügün bir mülteci kampını ziyaret etti.Mülteci çocuklara oyuncaklar,kitaplar dağıttı.
Norveç'de Türk Güzelinden Mülteci Kampına Anlamlı Ziyaret 

Norveç Miss Universe güzellik yarışmasında yarı finale kalan Gülsüm Tulun bügün bir mülteci kampını ziyaret etti.Mülteci çocuklara oyuncaklar,kitaplar dağıttı. 


 Gülsüm Tulun güzel olduğu kadar da duygusal.Mülteci kampını ziyaretinde çocukları çok sevdiğini ve onları mutlu etmeyi çok sevdiğini belirtti.
Ailesi aslen karadenizli olan Türk güzeli Gülsüm kendini Avrupa Habere anlattı.

''1993 Oslo doğumluyum. Şu an Handelshøgskolen BI regnskap og revisjon yani mali müşavirlik alanında birinci sınıf öğrencisiyim. Biz 5 kardeşiz, ben ve küçük kardeşim ailemizle yaşıyoruz, diğer ablalarım evli. Ablamlar benim bir nevi rehberim, ailem olmazsa olmazım. Ailem en büyük destekçim. Onlarla çok gurur duyuyorum.
Daha çok gencim öğrenecek çok şey var hayatta, kendimi geliştirmeyi, kitap okumayı, yeni şeyler ve yerler görmeyi seviyorum'' dedi.


Mülteci kampı görevlileri tarafından kapıda karşılanan Türk Güzeline kampda ilgi büyüktü.Kamp ziyaretinin ardından çekime gideceğini belirtti.
Gülsüm kendisine destek veren herkese teşekkür etti.
-Beni takibe devam etsinler, elbette facebook beğenileri de önemli. Sponsor olmak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir.
Kişisel blog adresim: 
http://www.missnorway.org/blogg/missublogg/blogger/gulgul.html
facebook hayran sayfam:
https://www.facebook.com/missunorway.gulsumtulun/
instagram hesabım
https://www.instagram.com/nataliegul 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.