NORVEÇ HABERLERİ Norge Haber Girişi : 13 Nisan 2015 17:58

NADİDE SULTAN&ANKARALI YASEMİN OSLO KONSERİNE BÜYÜK İLGİ

NADİDE SULTAN&ANKARALI YASEMİN OSLO KONSERİNE BÜYÜK İLGİ
NADİDE SULTAN&ANKARALI YASEMİN OSLO KONSERİNE BÜYÜK İLGİ.Biletler tükenmek üzere olduğu söyleniyor. Büyük bir organizasyonla,iki sanatçı aynı gün aynı salonda sevenleri ve hayranları ile Norvec oslo'da buluşacak.
NADİDE SULTAN VE ANKARALI YASEMİN 2 MAYIS 2015 OSLO KONSERİ
NADİDE SULTAN&ANKARALI YASEMİN OSLO KONSERİNE BÜYÜK İLGİ.Biletler tükenmek üzere olduğu söyleniyor.Biletlerin 250NK; olması ve iki sanatçının hayranları konsere büyük ilgi gösteriyorlar.Bilet fiyatları salonda konser günü kapıdan alanların 300 krona alacağını öğrenen hayranları bilet satış noktalarına akın ediyorlar.
Büyük bir organizasyonla,iki sanatçı aynı gün aynı salonda sevenleri ve hayranları ile 2 mayıs cumartesi akşamı Norvec oslo'da buluşacak. Yaklaşık 5 saatlik konserde DJ Saygın ile açılış yapılacak.
İki sanatçı aynı gün aynı salonda sevenleri ve hayranları ile Norvec oslo'da buluşacak. Sevilen sanatçılar oslo'daki hayranlarını coşturacak ve oynatacak.
EVENTHALLEN
2 Mayıs Cumartesi, 18:00 
Nils Hansens vei 4, 0667 Oslo
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.