SİYASET Haber Girişi : 29 Kasım 2014 18:16

MHP'DEN TUNCELİ AÇIKLAMASI;ZİYARETİMİZ GAYET OLUMLU GEÇTİ

MHP'DEN TUNCELİ AÇIKLAMASI;ZİYARETİMİZ GAYET OLUMLU GEÇTİ
MHP'DEN TUNCELİ AÇIKLAMASI;ZİYARETİMİZ GAYET OLUMLU GEÇTİ MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı;ziyaretimiz gayet olumlu geçti.Basında çıkan birtakım haberler gerceği yansıtmıyor.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun salı günü partisinin grup toplantısında "Meydan okuyorum cesaretin varsa Tunceli'ye gidersin" sözleri üzerine kenti ziyaret etme kararı almıştı.

Bahçeli saat 10:50 itibariyle Tunceli Valiliği'ne geldi. Valilik önünde toplanan bir grup, Bahçeli'yi bozkurt işareti yaparak karşıladı. Gruptakiler "Devletin başına devlet gelecek" sloganları attı.

İŞTE TUNCELİ'DEYİM

Bahçeli ziyaretinin ilk durağı olan Tunceli Valiliği önünde ilk açıklamasını yaptı:

"Ziyaretimizi sabote etmeye ve engellemeye çalıştılar. Davutoğlu, geçtiğimiz Salı günü şahsıma meydan okumuştur. Başbakan öylesine çıldırmıştı ki. 'Buyrun gidin cesaretiniz varsa bunu Tunceli'de de söyleyin' demiştir. İşte Tuncelideyim. Türk milletinin güzide evlatlarıyla bir aradayım. Devlet milletiyle Tunceli'de.

GİMEYECEĞİMİZ YER YOKTUR

"Vatan topraklarında gidemeyeceğimiz yer yoktur. Biz Türkiye'yeyiz, büyük Türk milletinin onurlu evlatlarıyız. Davutoğlu, bilmiyor, öğrenmediyse kendisine hatırlatıyorum. Bizde mangal gibi yürek demir dağları eritecek cesaret vardır. Özür lobisi kurmak iç barışa katkı sağlamaz. İç ve dış mihrakalara karşı uyanık olmalıyız. Hiçbir ahlaksız sürece müsamaha gösterilemez.


Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyet daha sonra Cuma namazını kılmak için Tunceli Yunus Emre Camisi'ne gitti. Bahçeli'nin Cuma Namazı sonrası yapacağı cemevi ziyaretiyle, esnaf ziyaretlerinin iptal edildi. Devlet Bahçeli'nin 13:30'dan sonra kentten ayrıldı.



MHP'DEN TUNCELİ AÇIKLAMASI;ZİYARETİMİZ GAYET OLUMLU GEÇTİ
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı ile yaptığımız telefon görüşmesind;ziyaretimiz konvoyda maddi hasarlı bir trafik kazası olmuştur.Bunun dışında gayet ziyaretimiz olumlu geçti.Basında çıkan birtakım haberler gerceği yansıtmıyor,vatanın bölünmez bütünlüğü konusunda partimiz her zaman üzerine düşeni yapacaktır'' dedi.


Ziyaret sonrası Tuncelide akşam saat 18:30a kadar kalan kilis milletvekkili aday adayı Zeynel Abidin Gökçe Tunceli valisi Osman Kaymak ve Emniyet müdürü Fahrettin ŞEN ile görüştüğünü ve ziyaret sonrası küçük etnik gruplar bir marketi atese verdiler, olaylarda 6 polisimiz hafif yaralandığı bilgisi almış.Onun dışında alınan sıkı güvenlik tedbirleri neticesinde olaylar bertaraf edilerek asayiş saglandı dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Zeynel abidin Gökçe 29 Kasım 2014 00:00

    teşekkür ederim bilge lider nerede biz oradayız