SİYASET Haber Girişi : 26 Kasım 2018 01:59

Mahkum Yakınları Numan Kurtulmuş'a Cevap Verdiler. Oylarda Seçimlerden Sonraya kalır....!

Mahkum Yakınları Numan Kurtulmuş'a Cevap Verdiler. Oylarda Seçimlerden Sonraya kalır....!
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, af teklifine ilişkin olarak,Meclis'in takvimini ve gündemindeki yoğunluğu hesap ederek, af tasarısına seçimlerden sonra bakılır diye düşünüyorum" dedi.
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, af teklifine ilişkin olarak, "Af konusunda örneğin Adalet Bakanlığımız önemli çalışmalar yaptı. Bu arada seçime kadar Meclis'in takvimini ve gündemindeki yoğunluğu hesap ederek, af tasarısına seçimlerden sonra bakılır diye düşünüyorum" dedi.

Mahkum Yakınlarından Numan Kurtulmuş'a Cevap ,oylarda Seçimden sonraya kalır.
Isimleri belirtmeden bazi yorumlari yatiyorum.
Bunlara oy veren mahkuma 4 ay ıçerde fazla ceza cektirmektir .
Sen onu gececen numan bey seçimden sonraya kallrsa bizde seçimden sonra veririz deriz numan bey vermeden alma devri geçti artlk .


Seçimden sonra diyorlarsa onlarda bulurlar oy da alırlar
Cunki hep secim sonrasina atiyokar ilk aldiginiz oylarin hakkini verin bi .

Yine secim sonrasi af deniyor haziran secimleride aynisi yapildi insanlarla dalga gecer gibi sayin vekilim biz sizlerden sizin fetocu diye iceri aldigininiz hakim ve savcilarin vermis oldygu kararlari sonuca baglayin .



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 26 Kasım 2018 00:00

    bir kere ye mahsus afffedseniz sizde cok oy kaybedersiniz sayın cumhr başkanım siz feto olayında kandırılmadınızmı siz kandırıldıysanız koskoca türkiye cumhur başkanı sıradan vatandaş kandırılmıştır uyuşturcu satan nasıl kandırılır bunlar cocukmu diyorsunuzxya sizin öp öz yigeniniz memet 50 kg esrarla yakalanmadımı ama naptınız 50 kg uyyuşturucuu icicilik den serbest kaldı normal bi vatandaş yakalansaydı o direk satıcılıktan kim bilir ne kadar ceza verecektiniz ama helal olsun istediginiz gibi hüküm sürüyorsunuz yazık arkasınnda dayısı olan amcası olan bir şekilde bir şşeyler yapıyonuz ama mahşeri vicdan var