KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 29 Eylül 2015 01:54

KÖROĞLU'NUN ŞİİR KİTABININ GELİRİ ''ENGELLİLERE''

KÖROĞLU'NUN ŞİİR KİTABININ GELİRİ ''ENGELLİLERE''
Gazeteci Şair Yazar Dilek Köroğlu'nun ''İçimden Geçenler''isimli şiir kitabı çıktı.

Gazeteci ? Şair- Yazar Dilek Köroğlu'nun kaleme aldığı "İçimden Geçenler" isimli şiir kitabı sevenleriyle buluştu.

Genç Şair yaptığı açıklama da şiir kitabının tüm gelirini engelli vatandaşlarımıza bağışlayacağını vurguladı.

Genç Şair Köroğlu;"Bugün maalesef ki toplumumuzda engelli vatandaşlarımızın yaşa şartları istenilen seviyede değil bizde düşündük ve bu şiir kitabımızın bütün gelirini engelli vatandaşlarımızın yararına kullanılmak üzere kendilerine bağışlayacağız. Umarım ki bizim bu davranışımız emsal teşkil eder de toplumumuzun duyarlı insanları da engelli vatandaşlarımıza katkı sağlamak noktasında bir takım girişimlerde bulunurlar.Biz şiir kitabımızdan 3000 adet bastırdık, umarım ki bu 3000 adet şiir kitabımız tükenirde böylelikle bizimde engelli arkadaşlarımıza ciddi mana da bir katkımız olmuş olur."dedi

Almanya Gazete Hamburg Kültür Yayınları Serisiyle ''İÇİMDEN GEÇENLER '' Adlı Şiir Kitabıyla Adını Duyuran Şair Dilek KÖROĞLU, İlk Şiir Kitabını Şiir Severlere Sundu.

Beylikdüzü İstanbul Torium Avm 'de imza Günü Düzenleyen Şair Dilek Köroğlu

Şiir Kitabından Elde Edilecek Geliri Bir Yardım Kuruluşuna Bağışlacağının Bilgisini Şiir severlere Duyurdu. Geçtiğimiz Günler de Uçan Kuş Tv Kültür Yayınları Yapan Murat Bulutun Programına Konuk Olan Şair Dilek Köroğlu, Kitabın Tanıtımını Yaptı. Ayrıca İlerleyen Günler de Televizyon Yayınlarının Devam edeceğini söyledi. İkinci İmza Günü ise, Eylül Ayının Sonlarına Doğru Florya Flyinn Avm de Şiir severlerle Buluşacağının Müjdesini Verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.