MAGAZİN HABERLERİ Haber Girişi : 20 Kasım 2018 19:13

KİBARİYE ALMANYA’DAN SALAM, SOSİS, SUCUK ALIP SAHNEYE CIKMADAN KAÇTI

KİBARİYE ALMANYA’DAN SALAM, SOSİS, SUCUK ALIP SAHNEYE CIKMADAN KAÇTI
Dortmund’a bir Bayanalar Matinası için gelen Kibariye arkasında 151 avroluk sucuk, salam, sosis hesabı bırakıp sahne almadan kaçtı.


DORTMUND – Bülent Alkan tarafından organize edilen Bayanlar Matinası için Dortmund’a gelen Kibariye 285 kişiyi az bularak sahne almadan Türkiye’ye geri döndü. Olay hayranlarnı şoke ederken, organizetör Bülent Alkan ise Kibariye ve eşinin arkada bıraktıkları sucuk ve salan faturasını ödemek zorunda kaldı.

ÇİÇEKLE KARŞILADIK, KAÇIP GİTTİ
Organizatör Bülent Alkan yaptığı açıklamada, ’’Kibariye Türkiye’de işlerinin iyi olmadığını bir organize yapılırsa burada sahne almak istediğini bana söyledi. Bizde kendisiyle girişten gelecek parayı almaları yönünde anlaşma yaptık. Biz organizemizi ve duyurularımızı yaptıkdan sonra kendisini havalimanından aldık ve çiçeklerle karşıladık. İner inmez benden para istediler ve bir markete gitmemizi söylediler. Kendilerini markete götürdüm ve bir alışveriş arabası salam, sosis, sucuk aldıklarını gördüm. Daha sonra otele gittik ve bir zaman sonra beni otele çağırdılar. Salonda 285 kişi olduğunu söylediğimde bu sayıya karşı sahne alamayacağını ve kendisinin şeker hastası olduğunu söyledi. Salona geri geldiğimde ise onların kasadaki görevlilerinin kasadaki 875 avroyu alıp otele gittiğini duydum. Ben geri otele gittiğimde ise kendilerinin oteli terk ettiklerine şahit oldum. Bileti iptal etmek istediğimde ise bileti kendileri dışında kimsenin iptal edemeyeceği şartı koyduklarını gördüm. Ben ve müzisyen arkadaşlarım burada mağdur olduk. Ayrıca onların salam, sosis ve sucuk ücretlerini markete ödemek zorunda kaldım. Burada konser düzenleyen arkadaşlar mutlaka birleşmeli ve Türkiye’den gelen butür sanatçı (?) lara gerekeni yapmaları gereklidir.

NRW GÜNDEM GAZETESI 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.