ALMANYA HABERLERİ Haber Girişi : 16 Mayıs 2016 01:22

KAFAOĞLU ALMANYA'DAKİ BALİKESİRLİLER İLE BULUŞTU

KAFAOĞLU ALMANYA'DAKİ BALİKESİRLİLER İLE BULUŞTU
ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI ZEKAİ KAFAOĞLU, ALMANYA'DA BAlikeSİRLİLERİN DÜZENLEDİĞİ HIDRILLEZ ŞENLİĞİNE KATILDI
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu,Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 12. Hıdrellez Şenliğine katıldı.
Almanya'nın Duisburg kentinde Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 12. Hıdrellez Şenliğine kutlandı. Etkinliğe katılan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu gurbetçi vatandaşlar ile bir araya geldi, sohbet etti. Şenlikte Altıeylül Belediyesi standını da gezen Başkan Kafaoğlu'na Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ve Belediye Meclis Üyeleri Ümit Demirbaş, Mehmet Kelemençe, Şerafettin Özdemir, Yasemin Akkol, Bahar Vidin ve Kezban Çuhadar da eşlik etti.
Almanya'daki Balıkesirliler şenliğine renk veren Pamukçu Bengi Ekibi de gösterileri ile büyük alkış aldı. Altıeylül Belediyesi'ne katılımlarından dolayı Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi.
Şenlikte gurbetçilere seslenen Başkan Kafaoğlu "Hepinizi yürekten selamlıyorum, buradaki coşkunuza ortak olalım, sizlerle hasret giderelim istedik. Sizleri seviyoruz. Altıeylül ekibi olarak buradayız, belediye başkan yardımcımız, belediye meclis üyeleri ve Pamukçu Bengi ekibimiz ile birlikte geldik. İri olalım, diri olalım hep beraber Balıkesir olalım, Türkiye olalım. Cenabı Allah sizleri bizden, bizleri sizden ayırmasın. Sizlerle birlikte Almanya'da buluşmak ve bir araya gelmek güzeldi. Balıkesir Kuva-yi Milliye şehri. Balıkesir Yörük ve Türkmenlerin harman olduğu şehir. Yörükler ve Türkmenler Kuva-yi Milliye ruhu ile nasıl kurtuluş savaşında 41 bayrak adam ile Canakkale'yi geçilmez yapan ruhu yaşattıysa, bizlerde onların mirasçıları olarak bu vatan bölünmez, tek bayrak, tek devlet , tek millet diyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.