TÜRKİYE Haber Girişi : 17 Ekim 2014 18:00

Kadın avukat bürosunda bıçaklandı

Kadın avukat bürosunda bıçaklandı
Kadın avukat bürosunda bıçaklandı Denizli'de 27 yaşındaki avukat Esra Mercan, yalnız olduğu sırada büroya gelen bir işi tarafından karnından bıçaklandı. Kaçan şüpheli aranırken, Mercan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Denizli Baro's
Olay, bugün saat 14.00 sıralarında, Sırakapılar Mahallesi Atatürk Parkı arkasındaki Çavuşoğlu Apartmanı'nın üçüncü katında meydana geldi. İddiaya göre; yalnız olduğu sırada hukuk bürosuna gelen ve kendini İ.A. olarak tanıtan bir şüpheli, Avukat Esra Mercan'dan bir dava konusunda bilgi almak istediğini söyledi. Mutfağa bir şey almak için girip odaya tekrar dönen Avukat Mercan, şüphelinin çantasını karıştırdığını gördü. Fark edildiğini gören şüpheli Mercan'a saldırıp karnından bıçakla yaraladı. Yardım çağrısı üzerine büroya gelen bina sakinlerinin ihbarı üzerine gelen acil yardım ekipleri Mercan'ı ambulansla, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Mercan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis kaçan şüphelinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 
BARO BAŞKANI KINADI
 
Baro Başkanı Müjdat İlhan ile avukatlar hastaneye gidip, meslektaşları hakkında bilgi aldı. Geçmiş olsun ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada olayı kınayan Baro Başkanı İlhan, "Arkadaşımız bürosunda yalnız olduğu sırada hukuk anlamında danışma bahanesiyle gelen kişiyi çantasını karıştırırken yakalıyor. Bu sırada zanlı saldırıyor ve karın boşluğundan bıçaklayıp, kaçıyor. Baro olarak zanlının bir an önce yakalanmasını istiyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.