TÜRKİYE Haber Girişi : 13 Ocak 2019 14:59

ISTANBUL Çekmeköy’de CHP’nin seçim aracı kundaklandı

ISTANBUL Çekmeköy’de CHP’nin seçim aracı kundaklandı
İstanbul Çekmeköy’de CHP’ye ait seçim aracı gece saatlerinde yandı. İddiaya göre, 3 katlı bir iş merkezinde altında park halinde bulunan seçim minibüsünde yangın çıktı. Minibüsün ön kısmında başlayan alevler daha sonra iş merkezinin dış cephesine de sıçra

‘Sabotaj diye ifade ediliyor’

Alevleri fark eden çevre sakinleri durumu itfaiye, polis ve sağlık ekipleri haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlerin çıktığı minibüse müdahale ederek söndürdü. Olay yeri inceleme ekipleri ise minibüsün içerisinde ve çevresinde delil araştırması yaptı.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Acıporaz da, “Olay yerine şimdi geldim. Sabotaj diye ifade ediliyor. Birazdan polis ekipleriyle konuşup olayın ne olduğunu anlayacağız. Araçlarımızı sürekli buraya park ediyoruz. İlk defa böyle bir olayla karşı karşıya kalıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘CHP aracını kundaklamak halkı düşmanlaştırmaktan başka bir şey değil’

Konuyla ilgili olarak, CHP’nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Olaya tepki gösteren Kaftancıoğlu, “Dün gece Çekmeköy ilçe başkanlığımızın aracını kundaklayanlar, kundaklatanlar; halkın vergileriyle, bağışlarıyla alınan CHP aracını kundaklamak halka yapılan kötülük ve düşmanlaştırmaktan başka bir şey değildir” açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.