Balıkesir Yerel Haberleri Haber Girişi : 15 Şubat 2019 20:17

İsmail Ok: "İlçeler yaptı Büyükşehir yıktı"

İsmail Ok:
Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden İYİ Parti ve CHP'nin ortak Balıkesir adayı İsmail Ok, "İlçeler tarafından yapılan yürüyüş yolları, çarşılar, pazarlar Büyükşehir tarafından yıkıldı" ifadelerini kullandı.

CHP ve İYİ Parti'nin ortak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok seçim ziyaretlerine Ayvalık ilçesi ile devam etti.

İlk önce CHP'li Belediye Başkanı Rahmi Gencer' i makamında ziyaret Eden Ok daha sonra Rahmi Gencer ve CHP İl Başkanı Serkan Sarı'nın da katılımıyla minibüsçü esnafının sorunlarını dinlediler. Esnaf ve semt pazarını gezen Millet İttifakı Adayları İsmail Ok ve Rahmi Gencer vatandaşın taleplerini dinlediler.

GENCER: "BU HALK SEVGİSİ GÖSTERİYOR Kİ YENİ DÖNEMİN BELEDİYE BAŞKANI OK OLACAK"

Chp Ayvalık Belediye Başkan Adayi Rahmi Gencer ziyaretler esnasında vatandaşlara hitaben konuşmasında " İsmail Ok bey ilkeli geçmişi ve dürüst kimliği ile taraflı tarafsız herkesin hem fikir olduğu değerli bir siyasetçimiz. Millet İttifakınızın Adayı olan İsmail başkana olan ilgiyi gördükçe geleceğe dair umutlarım artıyor. İlçe ve büyükşehir belediyesinin millet ittifakın da olması yapacağımız hizmetleri de en az 10 kat arttıracak. Uyum içerisinde iyi işler çıkartacağız. İnanıyorum ki gelecek dönemin yeni Büyükşehir Belediye Başkanı İsmail Ok olacak" dedi.

"İLÇELER YAPTI, BÜYÜKŞEHİR YIKTI"

Millet İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayi İsmail Ok yaptığı konuşmada ilçe belediyelerin çok büyük mağduriyetler yaşadığı ve âdeta bilinçli bir şekilde yağmalandığını ifade etti. Sözlerine devam eden Ok "Türkiye' nin göz bebeği Ayvalık'tayız. Bütün dünyanın merak ederek geldiği Ayvalık'a ne yazık ki merak edipte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi gelmemekte. Diğer ilçelerimizde gördüğüm gibi Ayvalık ilçemiz de perişan edilmiş. İlçe belediyelerimizin milletin parası ile yapılmış olduğu 1 aylık yolları BBB tarafından paramparça edilmiş. Yaptığı bütün işlerde ilçe belediyelerinin yok sayılması millete ve devlete ihanettir. Yapılan yürüş yolları, çarşılar, park düzenlemeleri BBB tarafından yıkılmış. Gözlerimizle görünce içimiz parçalandı. Halkımıza söz veriyorum; bundan sonra ben yaptım oldu anlayışı bitecek ve tüm ilçe belediyelerimiz ile koordineli çalışılacak. Resmen ilçeler yapmış, büyükşehir belediyesi yıkmış " dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.