TEKNOLOJİ Haber Girişi : 11 Nisan 2018 21:57

Galaxy Note 9 bataryası uzun gidecek

Galaxy Note 9 bataryası uzun gidecek
Samsung mevcut Galaxy S9 modelinde 3000 mAh, Galaxy S9 modelinde ise 3500 mAh batarya kapasitesi sunmuştu. Öte yandan, Xiaomi ve Huaweigibi rakip üreticiler sürekli olarak daha büyük bataryalara sahip cihazlarla piyasada baskı oluşturuyor. Bundan hareketl

Galaxy Note 9 bataryası 4000 mAh olabilir!



Şirket, Galaxy Note 8 modelinde 3300 mAh boyutunda bataryaya yer vermişti. Note 9 içinse daha önce 3850 mAh bataryadan bahsediliyordu. Son iddialar ise şirketin 4000 mAh batarya hazırlığında olduğuna işaret ediyor. Bu sayede kullanıcılara daha uzun kullanım ve bekleme süresi sağlanmış olacak.

Galaxy Note 9 bataryası

6.3 inç yerine 6.4 inç ekranla geleceği iddia edilen Note 9’da Galaxy Note 9 ile gördüğümüz Sonsuz Ekran 2.0 tasarımının beklendiğini de belirtelim. Üst ve alt çerçevelerin de azaltıldığı bu tasarım, daha fazla görüntü alanı sağlıyor. Büyük bataryanın daha büyük ekran için de önemli olduğunu görecez.

Exynos 9810 ve Snapdragon 845 yonga setinden gücünü alacak cihaz 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bekleniyor. Samsung parmak izi okuyucukonusunda bir sürpriz yapar mı şu an için bilmiyoruz. Önceki iddialar, şirketin ekrandan parmak izi okuma teknolojisini bu cihaza yetiştiremeyeceği yönünde.

Galaxy Note 9’un rakipleri karşısında nasıl bir başarı göstereceğini zaman gösterecek.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.