AVRUPA HABER SON DAKİKA Haber Girişi : 22 Şubat 2015 10:00

Fırat Demirhan otomobilini eBay'de satışa çıkardı olanlar oldu...

Fırat Demirhan otomobilini eBay'de satışa çıkardı olanlar oldu...
Fırat Demirhan otomobilini eBay'de satışa çıkardı olanlar oldu...
Almanya'nın Hagen kentinde oturan 29 yaşında olan Fırat Demirhan isimli bir Türk genci E-bay açık arttırma sitesine verdiği uzun ve sempatik ilanıyla Almanya'da gündeme oturdu.

Türk genci, oldukça sevmiş olduğu otomobili için verdiği 'Kız arkadaşımın arzusu üstüne aracımı satmak zorundayım' başlıklı duyuru herkesin dikkatini çekti. Demirhan, sayfalarca kız arkadaşının hamile kalması sebebiyle ve aracın bebek ulaştığında kendilerine ufak geleceğini detaylı ve epey bir özden bir dille anlatması üzerine, duyuru 150 bin okununca web fenomeni durumuna geldi.  

YENİ ARAÇ HEDİYE EDİLECEK

Tüm basının peşine düşmüş olduğu Türk genci bir anda Almanya'da gündeme oturdu. Satışa sunmuş olduğu otomobilin üreticisinin üst düzey yöneticilerinden Karl-Thomas Neumann Twitter'dan yapmış olduğu açıklamada kendisine bir otomobil armağan etmek istediklerini belirtti.

JAPONYA'DAN BİLE GÖRÜŞME TEKLİFİ ALDI

WAZ'ın haberine nazaran Fırat Demirhan'ın ünü dünyaya yayıldı.  Fırat'ın sempatik usüluyle uzun yazma becerisine fanatik olan bir reklam şirketinin kendisine metin yazarı olarak çalışması için iş teklifinde bulunmuş olduğu haberde yer aldı. Çok sayıda tv ve gazetenin  Fırat Demirhan'la röportaj için Hagen'e gittiği öğrenilirken, Japonya'dan da tv kanallarının müzakere isteğinde bulundukları haberlerde yer aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.