ELEŞTİRDİĞİNİZ YERDEN ELEŞTİRİLİRSİNİZ....!

Ali Öztürk ;
Balıkesirspor ile ismi özdeşleşmiş emektar bir arma sevdalısı?
Onu uzun uzun anlatmaya gerek bile yok..Balıkesirspor kamuoyu ve taraftarlar onu zaten çok iyi tanıyor ve biliyor?..
Türkiye liglerinde aynı takım ile başlayıp tüm lig statülerinde oynayıp gol atan futbolcu başka var mı dır araştırmadım ama olacağını da sanmıyorum?.
Ben onu çok seviyorum?. Efendiliğini, Saygısını, insan oluşunu, Adam gibi adam olup sadece futbolunu oynamaya çalışmasını? Güler yüzünü,boş mukaveleye imza atışını,,, "illa şu para olacak" diye diretmemesini?. Taban fiyatta anlaşıp evinin taksitlerini bile cebinden ödüyor olmasına rağmen gıkını çıkartmamış olmasını?. Ben onu Seviyorum.. Nerde ne zaman görse ağabeyimmmm diyen seslenişini,ses tonundaki sevgi ve saygısını..bunları söylerken yüzündeki o güzel tebessüm ve mimikleri?.. Arkadaşlarının içinde birleştirici,kaynaştırıcı bir ağabeylik yaparak genç kardeşlerine örnek olmasını?. Onlarca hocayla çalışıp bir kere bile antrenmanlarını aksatmamasını?. Ben onu Seviyorum?..
Taraftarın sevgilisi, gözbebeği, emektarı, KOCA PABUCU! Soyunma odasından geri gelip Taraftarı kırmayarak defalarca kez ÜÇLÜK çektirmesini?. Ben onu seviyorum? 3.lig de oynarken gol kralı olup büyük bir tevazu içinde " arkadaşlarımın desteği ve takım oyunumuz sayesinde " deyişini hala hatırlıyor olmamdan?. Yardımsever ve yufka yürekli oluşundan? Ben onu seviyorum? Adam gibi Adam.. Adam gibi Arma sevdalısı? adam gibi Balıkesirsporlu olduğu için SEVİYORUM? Sadece ben değil Tüm şehir onu çok seviyor?? Fikret hoca daha Takıma gelir gelmez kimseyi ,hiçbir futbolcuyu tanımazken " Oyuna sokacak santraforum, forvetim yok demesine rağmen başını eğip sustuğu için Seviyorum.. PEKİ ALİ ÖZTÜRK şimdi nerede??? Ali Öztürk şu an A2 takımıyla çalışmaya zorlanmış, takımdan gönderilme kararı alınmış ve gidecekken önüne engeller çıkartılmış bir kardeşimiz? Hoca devre arası transferlerine yer açmak için Ali Öztürk'ü istenmeyen adam ilan etmiş yönetimde gönderme kararı almış? ama Ali Öztürk bu takımdan ayrılmak istemiyor?Gönderilme kararı hocanın raporları ve istememesi ile mi ? yoksa yönetimin istememesidir bu henüz açıklığa kavuşmadı..Zira top bir hoca da bir yönetimde !!! Kendine takım bul diyen ismi bende saklı yönetici onun gitmesi için,,, tüm yolları yaparak zemin hazırlayan Yönetimin sözcülüğünü gerçekleştirmiştir?.. Peki ne oldu dersiniz? Ali Öztürk tam gitme kararı almışken alacaklarını talep etmesiyle her şey değişmiştir?. Yüz binlerce lira alacağından vazgeç demek " eğer kabul etmiyorsan A2 orada" demek biraz insafsızca değil mi ? Yeni aldığı evinin Taksitlerini,,,, kuracağı yuvasının temelleri üzerinde ki hayallerini yıkmayın,, Daha dün eski yönetime futbolcu gönderme şekilleri ve gönderilen futbolcular üzerinden muhalefet ederek yerden yere vurulmadı mı ? Gönderilen futbolcular ilah ilan edilip " harcadılar çocukları " Edebiyatı yapılmadı? Daha da derinlere girmeye gerek yok Şehir her şeyi biliyor... Yönetim kurlunun OY BİRLİĞİ ile alınan bir karar ise saygı duyarım ama ben ESAS da değil USUL den yana sıkıntı duyuyor ve üzülüyorum? İstemiyorsanız açın önünü,, transfer döneminde oda baksın başının çaresine,,, Dikkat ediyor musunuz? Eleştirdiğiniz yerden eleştiriliyorsunuz !!!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.