Balıkesir Yerel Haberleri Haber Girişi : 07 Ekim 2021 10:48

Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali TATLI' ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

 Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali TATLI' ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular
Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali TATLI' ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği Balıkesir İl Başkanı Zekeriya GUTER, İl Yönetiminden Halil İbrahim TURAN, M.Tuba ÖZDEMİR, Deniz ALTINTAŞ, Bandırma İlçe Başkanı Ahmet OBUZ, Erdek İlçe Başkanı Tuba ALTUNTAŞ  Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TATLI' ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali TATLI, Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği'nin Türkiye'de il ve ilçelerinde aktif bir şekilde eğitime ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkılarının olduğunu dile getirdi.   Öğretmenlerin mesleki gelişimlerine yönelik yapılabilecek çalışmalar konuşulduktan sonra ziyaret sona erdi. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali TATLI, yapılan ziyaretten dolayı da ayrıca  memnuniyetlerini ifade ettiler. 
 Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER), disiplinler arası bir yaklaşım ve anlayış içinde eğitime ilişkin kuram ve politikalar geliştiriyor. Eğitimcilere yenilik, bilgi, deneyim ve uygulama ortamları sağlıyor. Destek verebilme, eğitim sorunlarını ortaya koyarak, çözüm önerileri üretebilme amacıyla 10 binden fazla üyesi ile, ülkemizin 81 ilinde, yüzlerce ilçesinde ve yurtdışında temsilcilikleri bulunuyor. Eğitimin her alanında öğrenme, öğretme, üretme, geliştirme ve yaygınlaştırma çalışmaları ile sosyal sorumluluk projeleri yürüten bir sivil toplum kuruluşudur.
Avrupa Haber 
M.Seren
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.