NORVEÇ HABERLERİ Norge Haber Girişi : 14 Şubat 2015 21:57

Dünyaca ünlü Moda Devi Mexx scandinavia AS'nin Norveç temsilcisi Sindre Standal Eroğlu Holdingin satın almasını değerlendirdi.!

Dünyaca ünlü Moda Devi Mexx scandinavia AS'nin Norveç temsilcisi Sindre Standal Eroğlu Holdingin satın almasını değerlendirdi.!
Mexx scandinavia AS Managing Director Nordic sorumlusu Sindre Standal;Mexx Ürünlerinin bu ülkede sevildiğini ve norvecde kar eden bir sirket olduğunu belirtti.Bu şirketin bir Türk firması olan EROĞLU Holding tarafından satın alındığını belirtti.
Dünyaca ünlü Moda Devi Mexx Mexx scandinavia AS'nin Norveç temsilcisi Sindre Standal Eroğlu Holdingin satın almasını değerlendirdi.!
Mexx scandinavia AS Managing Director Nordic sorumlusu  Sindre Standal;Mexx Ürünlerinin bu ülkede sevildiğini ve norvecde kar eden bir sirket olduğunu belirtti.Bu şirketin bir Türk firması olan EROĞLU Holding tarafından satın alındığını belirtti. Mexx mağazaları teknik sorumlusu Doğan GÜRSEL ise 18 yıldır bu firmada çalıştığını ve bir Türk firmasının dünyaca ünlü moda devi olan mexxi almasının sevinçle karşılandığını söyledi.
Norvec'teki  Dünyaca Taninmis mexx markasinin   Oslo'daki Merkez binasini bulduk.Mexx firmasının
yetkilisi ile röportaj yaptık.

Gectigimiz haftalarda........ haberimizde  Hollanda merkezli ünlü Mexx Markasini Türk tekstil ürünleri üreten Textil devi Eroğlu holdingin satin alarak batiya acilim yaptigini duyurmuştuk.

Norveci'in Başkenti Oslo'daki merkez subesini ziyaret ederek  Mexx scandinavia AS'in uzun yillar 
Director Nordic sorumlusu  Sindre Standal ile görüserek bir röportaj gerçekleştirdik.. Videoda izleyeceginiz gibi Norvec'teki Mexx' kiyafetlerini kullanan ,Mexx hayranlarinin

devamli telefonlar acarak Mexx modasinin Norvec'te devam edip etmeyecegini ve hangi bolgelerdeki moda mağazalarında satış yapacaklarini devamlı sorduklarini..Mexx'sin yeni işletmecelerinin bu konuda neler dusunduklerini bu sevilen çok kaliteli urunlerini en kisa zamanda  Norvec'te görmek istediklerini  söylüyorlar...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.