SİYASET Haber Girişi : 07 Kasım 2018 11:44

Dayısı babası çıktı ATV'de Esra Erol iki kardeşe tecavüzle dondu kaldı

Dayısı babası çıktı ATV'de Esra Erol iki kardeşe tecavüzle dondu kaldı
ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında 19 yaşındaki Burcu Çerşil öz dayısının babası olduğunu öğrendi olayın perde arkası daha da fena.
Annesi Ayşe Çerşil kızı Burcu Çerşil'i hiç sevmiyor ve bunu da sürekli yüzüne vuruyor. İlk kez onu 14 yaşında kapıya atıyor. O yaşta Burcu çocuk esirgeme kurumuna sığınmak durumunda kalıyor. Aklında ise hep 'annem beni neden sevmiyor' sorusu oluyor. Zira annesi diğer 3 kardeşini çok seviyor ve ilgili bir anne olarak görülüyor. Sadece Burcu'ya karşı bir nefret duyuyor. Burcu Esra Erol'da korkunç gerçeği öğrenme sürecini şöyle anlattı:

14 yaşında bana fiziksel şiddet uygulayıp dışarı attı. Ben şunun cevabını çok bilmeyi istedim: Neden bana böyle kötü davranıyor ? Sadece bana böyle kötü davranıyordu diğer çocuklarına değil .

SEN TECAVÜZ ÇOCUĞUSUN : - Bana sen tecavüz çocuğusun dedi. Bana sarılıyordu ama en çok zoruma giden onun sahte olmasıydı. 14 yaşından sonra bir çok kez evden atıldım. Annem beni geri aldı bir daha attı, aldı bir daha attı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.