DÜNYA Haber Girişi : 19 Eylül 2014 11:42

Danimarkalı Öğrenciler Bandırma'da

Danimarkalı Öğrenciler Bandırma'da
Comenius Projesi kapsamında Danimarkalı 14 öğrenci ve 2 eğitimci. Balıkesir'in Bandırma ilçesine geldi.
Comenius Projesi kapsamında Danimarkalı 14 öğrenci ve 2 eğitimci. Balıkesir'in Bandırma ilçesine geldi.
5 ortaklı uluslararası Comenius Projesi'nin, 'Adventure Scholl' isimli alt projesi kapsamında, ilçeye 14 öğrenci ve 2 eğitimci geldi. Almanya, Polonya, Macaristan, Danimarka ve Türkiye'nin katıldığı ve 15-19 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşen proje kapsamında gerçekleşen kampta toplam 36 öğrenci bulunuyor. Proje koordinatörü ve Bandırma Ortaokulu İngilizce öğretmeni Suna Özbek Bozkurt, geçtiğmiiz yıl Macaristan ve Polonya'ya gidildiğini, bu yıl Mart ayında Danimarka'ya, Mayıs ayında da Almanya ve Polonya'ya gidileceğini söyledi. Danimarka'nın Herlev kentinden gelen öğrencilerle, Bandırma Ortaokulu öğrencileri 2 gün boyunca etkinliklerle dolu anlar geçirdi. Bandırmalı öğrenciler, Mayıs ayında 4 ülkenin öğretmen ve öğrencilerinin de katılacağı Almanya'daki kampa katılacak.
Bandırma Ortaokulu, akademik çalışmalarındaki başarılarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Okul, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında 6 öğrencisini Fen Lisesi'ne, 90 öğrencisini de Anadolu Lisesi'ne yerleştirmişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.