SİYASET Haber Girişi : 26 Ağustos 2015 21:49

CHP YÖNETİMİNE ÇAĞRI‏

CHP YÖNETİMİNE ÇAĞRI‏
Bir laf vardır bilir misiniz? Hırsızın hiç mi suçu yok? Bugün her gün şehit haberleri ile sarsılıyoruz Haklısınız terörle müzakere yani çözüm (Açılım) sürecinde bunları PKK'nın güçlenmesine ve yerel otorite haline getiren AKP'dir.

Bir laf vardır bilir misiniz?
Hırsızın hiç mi suçu yok?
Bugün her gün şehit haberleri ile sarsılıyoruz
Haklısınız terörle müzakere yani çözüm (Açılım) sürecinde bunları PKK'nın güçlenmesine ve yerel otorite haline getiren AKP'dir.
Haklısınız bu anlamda akan kandan AKP sorumludur!
Ancak şehit cenazelerinin gelmesinde, PKK ve  ile organik ilişkisi olan HDP'nin hiç mi suçu yoktur?
Yani hırsızın hiç mu suçu yok?
Yani doğrudan bomba atan, ülkeyi yakıp yıkan, askere polise, yurttaşlarımıza kurşun yağdıran ,roketatarla saldıran PKK ve onun siyasi temsilcisi HDP'nin hiç mi suçu yoktur?
PKK'nın saldırdığı ve şehit ettiği ana kuzuları AKP militanı mı?
Bu siyaset anlayışı terör örgütünün varlığı ile siyaset yapanların güç kazanmasına sebep oluyor.
Aklımızı başımıza alalım.
Bakın bugün hergün HDP'li belediyelerin olduğu yerlerden, yani PKK'nın otoritesinin olduğu yerlerden Ortadoğu'yu aratmayacak görüntüler düşüyor. Ard arda buralardan şehit haberleri geliyor.

Şehit haberlerin sorumlusu AKP ise, faili doğrudan PKK ve ona bağlı HDP'dir.

Terör örgütünden güç alan, terör örgütünün otoritesine boyun eğen ve terör örgütünü himaye eden siyaset olağan rejimlerde olamaz.
Bugün özerklik ilan eden belediyelerin belediye eş başkanlarının peş peşe tutuklama haberi geliyor. Geç kalmış bir önlemdir.
Aynı şekilde terör örgütü ile bağlantılı kişilerin dokunulmazlık kalkanı ile milletvekili olarak siyaset yapması hak ve hukuka uygun değildir.
Yani HDP adına siyaset götüren milletvekilleri "terör örgütünü övmek ve desteklemek" suçunu her gün işlemektedirler ve dokunulmazlık kalkanı ve doğrudan maaş alarak ve kamu gücü kullanarak bunu çok daha etkili bir şekilde yapabilmektedirler..
Şimdi küresel destekli medya ve anket şirketleri barış bloku adı verdikleri CHP-HDP'nin oy oranını arttığını ilan ederek, CHP'nin himayesinde HDP'nin oy arttırdığını ilan etmektedir.

Son olarak yayınladığı en üst organı Parti Meclisi bildirisinde CHP, AKP'ye terörle ilgili ağır eleştirilerde bulunurken, kısa sürede onlarca can alan, kan döken ve ülkeyi yakıp yıkan terör örgütü PKK ile ilgili bir tek eleştiri dahi yapmamıştır. Ve üstelik PM bildirisinde, terör örgütünün Türkiye'de güçlenmesini ve otorite sağlamasına sebep olan terörle müzakere sürecine girileceği mesajı verilmiştir.

Bu siyaset anlayışı ile CHP iktidar olamadığı gibi, AKP iktidarından kurtulunması da söz konusu olamaz..

CHP yönetimi ve milletvekillerini, terör örgütü konusunda net tavır almaya davet ediyorum.
Terör örgütü ile bağlantısı açıkça ortada duran HDP ile aralarına mesafe koymalarını, hem CHP iktidarını güvenle kurabilmek, hem de ülkenin iç barışı açısından zorunluluk olarak görüyorum.

CHP YÖNETİMİNİN GÖREVİ, TERÖR ÖRGÜTÜ BAĞLANTISI OLAN HDP'YE BARAJ ATLATMAK DEĞİL, CHP İKTİDARINI KURULMASINI SAĞLAMAKTIR.

HDP'yi baraj aştırma kampanyasına katkı yapacaklarına, CHP iktidarı için oy istemelidirler.
Her evden HDP ye bir oy çıkması çabası göstereceklerine, CHP'lilerin oylarını CHP'ye vermesini sağlamalıdırlar.

ÇÜNKİ AKP İKTİDARINDAN KURTULMAK İSTİYORSANIZ, CHP İKTİDARINI KURMAK ZORUNDASINIZ!.

Neriman Fidan

www.facebook.com/NerimanFidann

www.twitter.com/fdn3565

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.