CHP MİLLETVEKİLİ HALUK AHMET GÜMÜŞ İKİ GÜN BOYUNCA ERDEK, KAPIDAĞDAKİ KÖYLER, BANDIRMA VE MANYAS'TA ÇALIŞTI."> CHP MİLLETVEKİLİ HALUK AHMET GÜMÜŞ İKİ GÜN BOYUNCA ERDEK, KAPIDAĞDAKİ KÖYLER, BANDIRMA VE MANYAS'TA ÇALIŞTI."> CHP MİLLETVEKİLİ HALUK AHMET GÜMÜŞ İKİ GÜN BOYUNCA ERDEK, KAPIDAĞDAKİ KÖYLER, BANDIRMA VE MANYAS'TA ÇALIŞTI.">
SİYASET Haber Girişi : 04 Temmuz 2014 17:55

CHP MİLLETVEKİLİ HALUK AHMET GÜMÜŞ İKİ GÜN BOYUNCA ERDEK, KAPIDAĞDAKİ KÖYLER, BANDIRMA VE MANYAS'TA ÇALIŞTI.

<font color=CHP MİLLETVEKİLİ HALUK AHMET GÜMÜŞ İKİ GÜN BOYUNCA ERDEK, KAPIDAĞDAKİ KÖYLER, BANDIRMA VE MANYAS'TA ÇALIŞTI." />
CHP MİLLETVEKİLİ HALUK AHMET GÜMÜŞ İKİ GÜN BOYUNCA ERDEK, KAPIDAĞDAKİ KÖYLER, BANDIRMA VE MANYAS'TA ÇALIŞTI.GÜMÜŞ aynı gün yüzlerce vatandaşla tanışıp görüşlerini aldı. Erdek ziyareti sonrası Diğer CHP vekili HAVUTÇA ile bir araya gelerek,

GÜMÜŞ İKİ GÜN BOYUNCA ERDEK, KAPIDAĞDAKİ KÖYLER, BANDIRMA VE MANYAS'TA ÇALIŞTI

CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ Marmara kıyılarındaki çalışmalarına Erdek CHP Örgütüne ziyaretle başladı. GÜMÜŞ Erdek CHP İlçe Başkanı Metin UYSAL ve partililer ile son siyasi gelişmeleri değerlendirdikten sonra Erdek'teki esnafları ziyaret etti.

GÜMÜŞ aynı gün yüzlerce vatandaşla tanışıp görüşlerini aldı. Erdek ziyareti sonrası Diğer CHP vekili HAVUTÇA ile bir araya gelerek Kapıdağ'ın Yukaryapıcı ve Belkıs köylerine gittiler.

CHP Milletvekilleri yaptıkları ziyaretlerde özellikle yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda vatandaşla görüş alışverişinde bulundular. Vatandaşla yapılan görüşmelerde vatandaşın; iki partinin birleşip aday göstermesinin Türk siyasi hayatı açısından çok önemli bir gelişme olarak algıladığı ve heyecan duyduğu görüşüldü. Vatandaş CHP ve MHP sorumluluk örneği verdiler dedi.

Daha sonra Bandırma'da belediyenin halka verdiği iftar çadırında iftarını açan GÜMÜŞ aynı günün akşamı yine Bandırma'nın CHP'li belediyesinin çocuklar için düzenlediği şenlik programlarına katıldı. GÜMÜŞ Bandırma'dan sonra Manyas'a geçti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.