SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 31 Ekim 2015 19:22

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ENSAR AYTEKİN: SU DEPOSU OY GETİRMEZ

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ENSAR AYTEKİN: SU DEPOSU OY GETİRMEZ
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin seçim çalışmaları kapsamında Susurluk'u ziyaret etti. Esnaf ziyaretiyle programa başlayan Aytekin, Susurluk ilçe örgütüyle birlikte kent merkezinde çalışmalarını sürdürdü. Yoğun ilgiyl

AYTEKİN: SU DEPOSU OY GETİRMEZ

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin seçim çalışmaları kapsamında Susurluk'u ziyaret etti. Esnaf ziyaretiyle programa başlayan Aytekin, Susurluk ilçe örgütüyle birlikte kent merkezinde çalışmalarını sürdürdü. Yoğun ilgiyle karşılaşan Aytekin programının akşam bölümünde ise Danaveli Köyü'ne geçti.

Danaveli'de tüm köylülerce karşılanan Aytekin, köy girişine konulan su deposuna dikkat çekti. Büyükşehir belediyesince geçici olarak köy girişine konulan su deposunun, seçime dört gün kala geldiğini belirten Ensar Aytekin " iktidarın yeni taktiğiyle karşı karşıyayız. Susurluk'ta yolu olmayan tek köy Danaveli. Köyün suyu da yok. Dağdan gelen suyu Danaveli köyüne satacaklar. Şimdilik su deposu koymuşlar. Eğer seçimde oy gelmezse bu su deposunu kaldıracaklar. Bu bir tehdittir. Sen büyükşehir belediye başkanısın. Bu kentin mezrasında bile nefes alan halka hizmeti eşit götürmek zorundasın. Muharrem ayında bu köyü susuz bırakmışsın, yetmemiş göstermelik bir su deposu getirmişsin. Yetmemiş, eğer oy gelmezse geri götürürüm demeye getirmişsin. Yemezler Edip Uğur. Bu halk sana oy versin vermesin, bu hizmeti getirmek zorundasın. Ayrımcılık yapamazsın. Bu mu senin eşit belediyeciliğin? Bu mu senin hizmet anlayışın? Bu köylüyü yıllarca mağdur eden bir zihniyetin ürünüsün, şimdi kalkıp seçime dört gün kala su deposu getiriyorsun. Bir depoya kaç oy doldurabilirsin?  Su deposu sana oy getirmez. Şimdi göreceğiz, bu köylü sana cevabı verince o depo oradan kalkacak mı kalkmayacak mı göreceğiz?" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.