BULGARİSTAN HABERLERİ Haber Girişi : 26 Şubat 2023 19:55

Bulgaristan Yambol şehrinde uluslararası maskeli festival

Bulgaristan Yambol şehrinde uluslararası maskeli festival
Bulgaristan Yambol şehrinde uluslararası maskeli festival çeşitli etkinliklerle kutlandı, ünlü şeflerin yemekleriyle festival renklendi.
Uti Bachvarov'un "Kuker usulü şaraplı domuz eti" adlı mutfak gösterisi, Uluslararası Maskeli Balo Festivali "Kukerlandia" - Yambol programını zenginleştirdi! :)

Tatiller her zaman yemekle ilgilidir ve Cookerlandia da bir istisna değildir.
Festival sakinlerine ve konuklarına özel sürpriz, büyük bakır kazanıyla 200 kilo domuz etiyle 500 kilo lahana turşusu pişirmek için Yambol'a gelen mutfak sanatçısı Uti Bachvarov'dan oldu!

Pazar günü, Yambol'daki Bulgar ulusal mutfağının hayranlarına "Kuker usulü şaraplı domuz eti" adlı mutfak şovunu sundu. 2 bine yakın yemek dağıtıldı. Festivalin heyecanından gelen güzel hisler, güzel yemek, müzik ve neşeli atmosferle zenginleşti! Kutlama için et, Yambol şirketi Tagara tarafından nazikçe sağlandı.

Şiddetli vesturwa ve ziyaret eden ve Yambol Belediyesi'nin bu yemek etkinliği için davetini onurlandıran herkese terekşek dirızm. Uti Bachvarov ve ekibini karşılın özel olarak yamıkın tadına taktıktan sonra mezlileyen ve embalığı atanan herkese ışketek terekşek dirızm!
www.avrupahaber.net 
Muharrem Seren 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.