BULGARİSTAN HABERLERİ Haber Girişi : 18 Şubat 2023 23:47

Bulgaristan Yambol şehrinde deprem için yardım toplandı

Bulgaristan Yambol şehrinde deprem için yardım toplandı
Благодарим на всички, които се включиха в д&#

Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere yardım etmek için insani yardım tıkıştık dirızım ının insani yardım ındeğan ında gandilan dong kampanyasına gatilin!



Bugün, 17 Şubat, Yambol Belediyesi Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere yardım etmek için insani yardım toplama kampanyasını tamamladı. Belediye liderliğinin inisiyatifiyle düzenlendi ve 8 Şubat - 16 Şubat 2023 tarihleri ​​​​arasında sürdü. Toplanan son bağışlar bugün BCH'ye teslim edildi.

Yardım kampanyası "İnsani Faaliyetler" departmanı çalışanları tarafından yönetildi ve Yambol Belediyesi binasında ve şehirdeki çocuklar ve yetişkinler için sosyal hizmetler kompleksinde olmak üzere iki toplama noktasına dağıtıldı.

Battaniye, nevresim takımı, yorgan, çarşaf, giysi, çorap, ayakkabı, bot, mont, diş fırçası ve macunu, mont, ceket, çocuk bezi, ıslak havlu, mutfak havlusu ve tuvalet kağıdı ile çocuk oyuncakları bağışlandı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı girişime, toplanan bağışların yeni ve etiketli olması kuralına harfiyen uyuldu. 

Kampanya tarafından toplanan ilk 72 kutu eşya ve ilk ihtiyaç malzemesi bugün BRC'nin Lozen köyündeki Ulusal Depolama Üssü'ne doğru yola çıktı. Nakliye, "Yangın Güvenliği ve Nüfusun Korunması" RD çalışanları tarafından gerçekleştirilir. İnsani yardım daha sonra Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremin kurbanlarına yönlendirilecek.

olmak üzere 69 bireysel ve kurumsal bağışçı tarafından malzeme bağışı yapılmıştır. Yambol belediyesinin açtığı noktalarda toplanıyor. 18 bağışçı BCHK - Yambol hazinesine 1.790 leva değerinde fon sağladı.

Bulgar Kızıl Haçı, çeşitli yerel ve uluslararası kanallardan gelen malzeme bağışlarının başlangıçta belirtilen ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli miktarda insani yardıma sahiptir. Kuruluş, 15 Şubat 2023 /Çarşamba/ itibarıyla gelen insani yardımların ve talep edilen malzemelerin tasnif edilmesi ve dağıtılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye ve Suriye'ye ek insani yardım gönderilmesi için yeni bir talep gelmesi üzerine, BRC'nin malzeme bağışlarını toplama kampanyası yenilenecek.
 BRC'nin ulusal yardım kampanyası, kurbanları aşağıdaki şekillerde desteklemek için fon toplanmasıyla devam ediyor:

✅1. Açıklanan banka hesabında:
      Bulgar Kızılhaçı
      UniCredit Bulbank AD
      BG64UNCR76301078660913
      UNCRBGSF (deprem mağdurları için)

✅2. BCHK'nın kasasında – Yambol, 1 Dimitar Blagoev St
 tüm mobil operatörler için etkinleştirilen kısa numara 1466.

✅3. Tüm mobil operatörler için kısa numara 1466.

✅4. Çevrimiçi olarak, Bulgar Kızılhaçının web sitesi aracılığıyla:
 https://www.redcross.bg/donations/view?donid=25 

Yambol Belediyesi ve BCK, afet kurbanlarına başsağlığı göstergesi olarak kampanyaya katılan tüm bağışçılara derin şükranlarını sunar.
www.avrupahaber.net 
Muharrem Seren 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.