TÜRKİYE Haber Girişi : 26 Ekim 2014 14:10

Bitlis'te dehşet!

Bitlis'te dehşet!
Bitlis'te dehşet! Bitlis'in Tatvan İlçesi Geçitbaşı Köyü yakınlarında, telefon direğine bağlanıp kurşunlanarak öldürülen kişinin cesedi bulundu. Cesedin 2 aydır kayıp olan korucuya ait olduğu iddia ediliyor.
Bitlis'in Çeltikli köyünde geçici köy korucusu olarak görev yapan ve yaklaşık 2 aydır haber alınamayan Nihat Çaprak'ın (38) cesedi  bulundu. 
 
Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri,  Hizan-Tatvan karayolunun 30'uncu kilometresinin Güzeldere mevkisinde telefon  direğine asılı bir erkek cesedi buldu. 
 
AA'nın haberine göre cesedin yaklaşık 2 ay önce kaçırılan ve o günden beri haber alınamayan  6 çocuk babası Çaprak'a ait olduğu tespit edildi. 
 
Yapılan incelemenin ardından geniş çaplı soruşturma başlatılan olayın  PKK'lı teröristlerce yapıldığı ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi. 
 
DHA'nın haberine göre  jandarma ekipleri,  uzun namlulu silahlarla tarandığını belirledi. Cenaze ambulansla Tatvan Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.