GÜNDEM Haber Girişi : 18 Ağustos 2015 01:31

Başkan Taydaş; "İdam Cezasının Getirilmesi Şarttır."

Başkan Taydaş;
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Kd.Bçvş Ümit Taydaş, son günlerde artan hain terör saldırıları dolaysıyla yaptığı yazılı basın açıklamasında, terör suçlarına idam cezasının getirilmesini

Başkan Taydaş; "İdam Cezasının Getirilmesi Şarttır."

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Kd.Bçvş Ümit Taydaş, son günlerde artan hain terör saldırıları dolaysıyla yaptığı yazılı basın açıklamasında, terör suçlarına idam cezasının getirilmesinin şart olduğunu savundu.

"Terör Devlet ve Millet Düşmanlığını Hat Safhaya Çıkardı."

Her gün Şehitlerin geldiğini, Vatan savunmasında canlarını yitirdiklerini ifade eden Başkan Taydaş konuya ilişkin yaptığı yazılı basın açıklamasında; "Ne yazık ki bazı bölgelerde hain terörist saldırıları ve faaliyetleri yapanların rahat hareket alanı bulmaları, yani çözüm süreci döneminde kendilerini dokunulmaz hissetmeleri nedeniyle devlet ve millet düşmanlığını hat safhaya çıkarmış akabinde şehir merkezlerinde yapılanmalarını tamamlamışlardır."Dedi.

 

"Memleketimiz Yangın Yerine Çevrilmiştir."

 Başkan Taydaş yazılı basın açıklamasının devamında; "Demek ki istekleri demokratik gelişmeler ışığında Türkiye'nin bütünlüğü uzantısında hak aramak değil bu ülkeyi parçalamaktır. Siyasiler, hükümet kurmaya çalışırken memleketimiz yangın yerine çevrilmiştir. Bir an önce acil hem de çok acil hükümetin kurulması devletimizin bulunduğu bu beladan kurtulması adına kalıcı adımların atılmasını bekliyoruz."Dedi.

 

"İdam Cezasının Getirilmesi Şarttır."

 Başkan Taydaş; "Kesinlikle terör suçlarına idam cezasının getirilmesi şarttır. Canlarımızı katledenlerden hesap sorulmalı şehitlerimizin kanı yerde kalmamalıdır. Devlet otoritesinin neye mahal olursa olsun sağlanması ve bunun en kısa sürede gerçekleşmesi beklentimizdir."Dedi.

 

"Türk Kürt Sorunu Yok, Terör Sorunu Vardır."

Başkan Taydaş yazılı basın açıklamasının sonunda; "Kimse Türk'ü Kürt'ten ayırma politikasıyla etnik yapıya atıfla oyuna milletimizi düşüremeyecektir, buna asla da izin vermeyeceğiz. Bu ülkede Türk Kürt sorunu yoktur, terör sorunu vardır. Devletimiz de bunun üstesinden gelecektir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz."Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.