SPOR Haber Girişi : 09 Temmuz 2015 23:50

BAŞKAN CANKUL GÜREŞÇİLERE MORAL VERDİ

BAŞKAN CANKUL GÜREŞÇİLERE MORAL VERDİ
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 654'ncü Kırkpınar için hazırlanan Kepsut Belediyesi İhtisas Güreş kulübünün idmanına giderek kendilerine başarılar diledi.

Kepsut Belediyesi İhtisas Güreş kulübünün yağlı güreş pehlivanları 654'üncü Kırkpınar güreşleri için hazırlanıyor.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul,. "Yağlı Güreşlerimiz ülkemizin köklü bir simgesidir. Tarihi 654'ncü Kırkpınar güreşlerine hazırlanan Kepsut Belediyesi İhtisas Güreş kulübümüz bölgemizi ve İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Belediye başkanı olarak ben ekibim sporun her dalına destek veriyoruz. Vermeyede devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi ilçemiz Tarzan Mehmetler, Magrusların yetiştiği ilçe. Ben canı gönülden diyorum ki birçok güreşçimiz Kırkpınar'da dereceye girecek ve madalyayla geri döneceklerdir dedi.
Kepsut Belediyesi İhtisas Güreş kulübü Başkanı, Rasim Yılmaz, güreşçilerin 24?25?26 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak olan 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreş Müsabakalarına hazırlandıklarını söyledi.
Kış dönemini salonda idman yaparak geçirdiklerini, havaların ısınmasıyla çayırda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden, Yılmaz "Bu yıl Ramazan ayından sonra yapılacak olan Tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerine yaklaşık 40 sporcuyla katılacağız. Ramazan ayında da olsak güreşlere en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz. Kırkpınar bizim için çok önemli, Ramazan ayından önce Türkiye'nin değişik bölgelerinde yapılan yağlı güreşlerde 30 sporcumuz 50 civarında madalya kazandı. Bu madalyalar Kırkpınar'a daha iyi motife olmamızı sağlıyor. İdmanlarımızı hafta da 2 gün Kepsut Stadı güreş sahasından sürdürüyoruz. Bu yıl Kırkpınar'da mutlaka madalya kazanacağız. Hazırlıklarımızı da buna göre sürdürüyoruz. Güreşe büyük destek veren Kepsut Belediye Başkanımız İsmail Cankul'a sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.