Ünlüler ve Profilleri Haber Girişi : 10 Haziran 2018 09:41

BAŞARILI YAZAR CANAN MAT’A BİR ÖDÜL DAHA...

BAŞARILI YAZAR CANAN MAT’A BİR ÖDÜL DAHA...
Son dönemde yazdığı kitapları, şiirleri, verdiği seminer ve panellerdeki bilgi birikimleri ile halkın büyük beğenisini kazanan Canan Mat, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen panele konuşmacı olarak katıldı.
Adana Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu Eğitim sağlık ve otizmde sosyal yaşam konulu panelinde konuşmacı olan Eski sağlık Bakanı Halil ŞIVGIN ve Otizm Federasyonu kurucularından yazar Canan MAT, aile koçu Deniz GÖREN ve Çukurova üniversitesi proje ve teknoloji sorumlusu Ömer Faruk BOSTANCI ile çok geniş kapsamlı farkındalık yaratan güzel bir seminer oldu. Adanalılarla buluşan Canan MAT’ın onlarca seminerinden bir tanesi daha gerçekleşmiş oldu. Daha fazla eğitimci aile ya da gerçekleşmesi gereken projelere ulaşmak isteyen ve özel bireylere kitabıyla da kendini ispatlamış ve vakfetmiş biri olarak ödülünü alan Canan MAT şunları söyledi” Adana Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Hüseyin SÖZLܒ ye böyle duyarlı bir konu da desteklerini esirgemediği için teşekkürlerimi sunuyorum. Ve Eski sağlık Bakanımız Sayın Halil ŞIVGIN katılım sağlayarak onurlandırıdığı içinde saygılarımı sunuyorum. 
Adana’yı ve insanlarını çok seviyorum. Samimi sıcak içtenler. Ve gerçekten iklimi gibiler havanın 35 derecenin üstü olmasına rağmen Konferans salonunu dolduran özel bireyler için orda olan herkese sevgilerimi sunuyorum. “Seni Seviyorum Anne isimli kitabını da yüzlerce hayranları için imzaladı...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.