SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 04 Kasım 2015 23:14

Balıkesirspor'un Yeni Başkanı Feyyaz Çiftçi Oldu

Balıkesirspor'un Yeni Başkanı Feyyaz Çiftçi Oldu
PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa eski yöneticilerden Dr. Feyyaz Çiftçi seçildi.
2010 yılından başkanlık görevini yürüten Tuna Aktürk yaptığı veda konuşmasında Balıkesirsporun 38 yıl sonra Süper Lig'e çıktığını belirterek, "İki yıl şampiyonluk yaşadık. 38 yıl sonra Süper Lig'e çıktık. Maalesef bir sezon sonra 1. lige düştük. Görev süremizde şampiyonluk sevincini de, küme düşme üzüntüsünü de yaşadık. Şampiyonluğu ne yazık ki yaşayamadık. Süper Lig'de çok büyük sıkıntılar yaşadık. Kongre süreci sonrasında mahkemeler takım üzerinde olumsuz etki yarattı. 500 bin Euro değerinde bir takım almıştık, şimdi 11 milyon Euro değerinde bir takım bırakıyoruz." şeklinde konuştu.

Kırmızı beyazlı ekibin yeni başkanı Feyyaz Çiftçi ise yaptığı teşekkür konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ortada olağanüstü bir durum olduğunu ifade eden Çiftçi, "Nedir bu olağanüstü durum? Ortada yürütülemez bir ekonomi var.Balıkesirspor'un mali açıdan sıkıntılı bir durumda. Şehir, camia, taraftar kulübüne küsmüş durumda. Bu birlik ve beraberliği tekrar sağlamak için bu kongre çok önemli.Mali krizden çıkmamız çok önemli. Bilanço okundu. 11 milyon civarında bir borç olduğu açıklandı." ifadelerini kullandı.
BALİKESİRSPOR YENİ YÖNETİMİ
Başkan Feyyaz Çiftçi,
Yönetim Kurulu:
Nazmi Yarış, Mahmut Özbulut, Beytullah Özdil, Süleyman Akar, Yaşar Özmen, Harun Atabay, Remzi Boncuk, Gökhan Bahar, Yalçın Dereli, Oğuz Atan, Şahkan Saltık, Alper Lale, Hakan Özışıklıoğlu, İsmail Uzan, Murat Keloğlu, Metin Kurt, Uğur Erkan, Hikmet Küçük, Umut Kırtıl ve Tekin Özcan.
Denetim Kurulu : Mehmet Çalışkan, Abdullah Erkahraman ve Mustafa Baydak.
Dsiplin Kurulu: Tuncer Çallıoğlu, Kadir Palaz, Murat Atıler, Alp Kaan ve Mustafa Şahin.
TFF Delegeleri Asil Üyeleri: Feyyaz Çiftçi, Ergün Gür.
ASKF Delegeleri: Feyyaz Çiftçi, Harun Atabay, Murat Keloğlu, Uğur Atak ve Metin Kurt.
SEÇME VE SİCİL KURULU: Feyyaz Çiftçi, Harun Atabay, Yalçın Dereli, Rafet Çetinel ve Metin Özdil
Haber:M.seren
Avrupa Haber
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.