BALİKESİRSPOR KONGRESİNİN ŞİFRELERİ !!! ( 1. )

BALİKESİRSPOR KONGRESİNİN ŞİFRELERİ !!!      ( 1. )

 

Şehrimizin göz bebeği Balıkesirspor'umuzun Olağanüstü kongresini hafta ortasında sukunet içerisinde gerçekleştirdik.

Kongrenin öncesi,bu aşamaya gelişi,taraflar arasında yaşanan çirkinleşmeler,yönetimi devirmek için verilen dört koldan mücadeleler vesair hiçbir konuya girmeyeceğim.Yönetimi alan Başkan Feyyaz bey'in ifade ettiği gibi geçmişi geçmiş de bırakıp önümüze bakma zamanı.

Öncelikle Yeni yönetimin Balıkesirspor'a hayırlı olmasını dilerim.

Kongrede olanlar benim gibi birkaç sözün üzerinde durdular yada ben durduklarını sanıyorum.

1-      Hemen sportif başarı beklemeyin?

2-      Maddi durumum çok iyi ama tek başıma bu başkanlığı kaldıramam?

Sevgili Dostlar Kongre salonunda bir şey daha dikkatimi çekti ki oda Tuna Başkan ve yönetimin Feyyaz bey ve yönetimi ile işbirliği içinde bazı hususlara takılı kalmadan kongrenin gerçekleşmesini sağlamakdı..Mesala Tüzük değişikliği için gereken 3/2 çoğunluk sayısı olan 265 sayısının asla ve asla salonda olmadığı..205 sayısını  45 dakika geçikme ile bulan kongrede atılan imzaların nasıl olduğunu herkes çok iyi biliyor .. neyse geçelim bunları alan memnun veren memnun ?

Dostlar Tüzük değişikliği neyi getirdi onu da hemen söyleyeyim 17 olan yönetim Kurulu üye sayısını 20'e çıkarmak içindi.. peki bu ne içinde MALİ GÜÇLENME !!... (Yazımın ilerleyen bölümlerinde bu Mali durumu daha net açıklayacağım.)

Tek listeli bir süreç yaşandığı için korumalar ordusu şeklinde içerde olanları bu sefer kimse " sen delege değilsin" diye laf bile yapmadı..

Yazımı okurken bir yandan da Yeni yönetim kurulu üyelerinin isimleri ve işleri ile ilgili ayrıntıları okuyarak İKİNCİ  Soruda takıldığım hususun cevaplarını bulabilirsiniz?

Sayın Feyyaz çiftçi kongrede yaptığı konuşmada " Uzman doktorum gelirim ve maddi durumum çok şükür iyi,,ata dan babadan iş yerlerimizde var,, bazı şirket ortaklıklarımda var halim yerimde çok şükür " (bu arada eşi de doktor parantez bunu da ben ekliyeyim)

Ve bu sözün devamında şöyle diyor " buna rağmen tek başıma bu yükün altına girmem mümkün değil "

Hemen mesaj hem yönetime ,Hem Edip Uğur'a hemde Kalbur üstü destekçilerine gidiyor.

İşte şifreler burada? Oluşturduğu yönetim tamamen Finansman kaynakları geniş, Mali açıdan kulübü rahatlatmaya yönelik ve aynı zamanda da Başkana Maddi yük binmemesi için düşünülmüş bir liste..

Feyyaz  Bey'i en çok düşündüren husus da buydu işte Şahsına binecek olan Maddi yük..

Çünkü daha önce kendisine MHP Karesi İlçe başkanlığı teklifini Maddi yük biner sıkıntı yaşarım diyerek geri çevirmişti. ( Ayrıntısına , Konuştuklarımız aramızda olduğu için girmiyorum )

Balıkesirspor için bu yükün altına öyle yada böyle girecek bu sebeple kendisine teşekkür etmek lazım inanın hiç kolay değil Allah yardımcısı olsun, İnşallah mali olarak düşündüğü yönetim bu konuda kendisini yalnız bırakmaz ben bırakmayacağını düşünenlerdenim?.

Kongre salonunda ki konuşmasında Araya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip Uğur'u da sıkıştırıp teşekkür etmesinin altında da yatan gerçek işte budur Mali açıdan destek olmasına sağlamak veya bu düşünceyi empoze etmek..Haaa Başkan Uğur  çok yakınlarına Balıkesirspor'a  bir kaynak aktarmam mümkün değil gibi sözler sarfediyormuş?. Gerçek mi bilemem ? ama gerçekse Başkan Feyyaz ın bu durumu düzeltecek görüşmeler yapacağını düşünüyorum..

Birinci soruımuzun şifresine gelirsek dostlar  ; Feyyaz bey ve yönetimi aynı zamanda da kendisini destekleyen yakın cevresi hep neyi ifade ettiler

SPORTİF BAŞARI

TESİSLEŞME

KURUMSALLLAŞMA

Bu hususlar üzedrinden muhalefet ettiler?

Balıkesirspor Süper lige çıkma başarısını gösterdiğinde ;

" evet çıktık ama sportif başarı kadar tesisleşme ve kurumsallaşma da önemli sportif başarı olsa ne olacak "

Sözlerini çok duyduk bir çok kişiden?

Ligden düştük ;

Bu seferde"sportif başarı gösteremediler bak takımı düşürdüler "

Eeee hani spoartif başarı çok önemli değildi hani önemli olan arma aşkıy dı ? neyse şimdi gelelim günümüze?

Feyyaz bey ve yönetimini bekleyen ve taraftarların çok fazla tahammül gösteremeyeceği 3-5 hafta sonra homurdanmaya başlayacağı konu üst üste başarısızlıklar gelirse kazan kaldıracağıdır. Devre arası transferler ve teknik heyet taze kanıyla çözüm bulunamaz seceneği gerçekleşirse işte bu sözün şimdiden söylenir olmasının önemi ortaya çıkıyor.

" sportif başarı hemen beklemeyin uzun zaman alabilir "

Elbette haklı sportif başarı hemen beklenmemeli baksanıza BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'a 5 milyon tl para harcandı paraya para denmedi ama takımı ligden düşürdüler para da yetmedi kurtarmaya ama sportif başarı için zaman gerekiyor bazen?.Umarım bu seçenek hiç yaşanmaz ve başarılı bir sezon geçirip ilk İKİ içerisinde yer alırız?

Konu uzun ve derin ,Özet olarak geçtiğim yazımızı şu hususla kapatmak

Ben Balıkesirspor taraftarıyım Bu takımın başarılı sonuçlar alması göğsümü kabartır ve bundan memnuniyet duyarım Başkan ve yönetimi kim olursa olsun..

Dün muhalefet olanların bu gün borazancı olmasını gözlemliyor ve neticelerini de görüyorum?

Sahne sizin buyurun Başarınızda arkanızda, hatalarınız ve yanlışlarınızda karşınızda olmaya devam edeceğimi belirtir bir kez daha HAYIRLI olmasını dilerim.

BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜRLER TUNA BAŞKAN,, BAŞARILAR FEYYAZ BAŞKAN?

Yazımızın  2. Bölümünde tekrar görüşmek üzere?..

SAYGILARIMLA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.