SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 17 Temmuz 2016 14:58

BALİKESİR'İN DEMOKRASİ ŞEHİDİ MAHMUT EREN TOPRAĞA VERİLDİ..!

BALİKESİR'İN DEMOKRASİ ŞEHİDİ MAHMUT EREN TOPRAĞA VERİLDİ..!
Balikesir'de önceki gece darbe girişimini protesto ederken kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren işadamı Mahmut Eren'in cenazesi toprağa verildi.
Balikesir'de önceki gece darbe girişimini protesto ederken kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren işadamı Mahmut Eren'in cenazesi toprağa verildi.
Türkiye'yi sarsan darbe girişimini protesto etmek için dün (cuma) gece yarısı gerçekleştirilen protesto gösterilerine katılan Balıkesirli işadamı 46 yaşındaki Mahmut Eren, Atalar Caddesi'nde kalp krizi geçirmiş,Yakınları tarafından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Eren hayatını kaybetti. Eren'in cenazesi Zağnospaşa Camii'nde ikindide kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi. Mahmut Eren, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun da kayınbiraderiydi.  

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Mahmut Eren'in  darbeyi protesto sırasında kalp krizi geçirerek genç yaşta yaşamını yitirmesi ailesini üzüntüye boğdu.Başkan Kafaoğlu, Eren'i demokrasi şehidi ilan etti. 
Kafaoğlu şöyle konuştu:
"Türkiye'de bir darbe girişimi oldu. Halkımız seçilmiş Cumhurbaşkanına, hükümetine sahip çıktı. Milletimiz hür iradesiyle meydanlara çıkarak bu müdahalenin önüne geçti. Kayınbiraderim de darbe girişimini protesto etmek için meydana çıktığında kalp krizi geçirerek, vefat etti. Rabbim mekanını cennet eylesin. Tüm demokrasi şehitlerine Allah'tan rahmet diliyorum. Cenab-ı Allah bizi bu tür işlerle karşılaştırmasın. Ben inanıyorum ki bu işi planlayanlar da gerekli dersi aldı. Bu teşebbüslerin artık açılmamak üzere kapandığına inanıyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.