SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 30 Kasım 2015 23:28

BALİKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EDİP UĞUR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN VALİ YAMAN'A SERT AÇIKLAMA.!

BALİKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EDİP UĞUR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN  VALİ YAMAN'A SERT AÇIKLAMA.!
BALİKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EDİP UĞUR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN VALİ YAMAN'A SERT AÇIKLAMA.!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balıkesir ziyaretinde yaşanan protokol krizi üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu sosyal medya hesaplarından bu olaylar üzerine bildiri yayınladı.
 
 Bildiride Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur , "Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimiz körfez bölgesini ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduk.
Bütün Balıkesirli Hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımızı bağrına basmıştır. Ancak Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen organizasyonda Havalimanına, Burhaniye Belediyesinin önündeki miting alanına ve Haliç Park Otel'deki yemeğe alınmayan ve geriye çevrilen seçilmiş İlçe Belediye Başkanlarımıza karşı sergilenen bu yakışıksız tutumu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kınıyorum."dedi.
 
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz "Sayın Cumhurbaşkanımız'ın ilimiz Körfez bölgesini ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduk. Cumhurbaşkanımızın ziyareti ilimiz için son derece faydalı olmuştur. Cumhurbaşkanımızın ziyareti sebebiyle kendilerini büyük bir ilgi ve sevgi ile bağrına basan hemşehrilerimize ve Ak Parti teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.
Ancak Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen organizasyonda protokol hataları üst seviyeye çıkmış ve Belediye Başkanlarımıza ve teşkilat yöneticilerimize karşı anlam veremediğimiz bir tavır sergilenmiştir.
Belediye Başkanları Balıkesir'li hemşehrilerimizin oylarıyla seçilen ve ilçelerini, ilini temsil eden kişiler olup Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarıdır.
Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen katılımcı isim listeleri Valilik tarafından belirlenen Haliç Park Otel'deki yemeğe, Havalimanına, Burhaniye Belediyesi önündeki miting alanına alınmayan ve geriye çevrilen İlçe Belediye Başkanlarımıza karşı sergilenen bu yakışıksız tutumu Balıkesir İli İlçe Belediye Başkanı olarak kınıyorum."dedi.
 
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu "Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimiz körfez bölgesini ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduk.
Bütün Balıkesirli Hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımızı bağrına basmıştır. Ancak Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen organizasyonda Havalimanına, Burhaniye Belediyesinin önündeki miting alanına ve Haliç Park Otel'deki yemeğe alınmayan ve geriye çevrilen seçilmiş İlçe Belediye Başkanlarımıza karşı sergilenen bu yakışıksız tutumu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kınıyorum.
  Kepsut Belediye Başkanı CANKUL;Kınama mesajı

Sayın Cumhurbaşkanımız'ın ilimiz Körfez bölgesini ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduk. Cumhurbaşkanımızın ziyareti ilimiz için son derece faydalı olmuştur. Cumhurbaşkanımızın ziyareti sebebiyle kendilerini büyük bir ilgi ve sevgi ile bağrına basan hemşehrilerimize ve Ak Parti teskilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Ancak Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen organizasyonda protokol hataları üst seviyeye çıkmış ve Belediye Başkanlarımıza ve teskilat yöneticilerimize karşı anlam veremedigimiz bir tavır sergilenmiştir.

Belediye Başkanları Balıkesir'li hemşehrilerimizin oylarıyla seçilen ve ilçelerini, ilini temsil eden kişiler olup Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarlarıdır.

Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen katılımcı isim listeleri Valilik tarafından belirlenen Haliç Park Otel'deki yemeğe, Havalimanına, Burhaniye Belediyesi önündeki miting alanına alınmayan ve geriye çevrilen İlçe Belediye Başkanlarımıza karşı sergilenen bu yakışıksız tutumu Balıkesir İli İlçe Belediye Başkanı olarak kınıyorum.

30.11.2015
İsmail CANKUL. Kepsut belediye Başkanı

Zekai KAFAOĞLU;
Balıkesirli hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımızı bağrına bastığı Körfez Bölgesi ziyaretinden büyük bir memnuniyet duydum. Kendilerini büyük bir ilgi ve sevgi ile bağrına basan hemşehrilerimize ve Ak Parti teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Ancak Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen organizasyondaki eksiklik ve aksaklıklardan dolayı seçilmiş İlçe Belediye Başkanlarımıza karşı sergilenen yakışıksız tutumu Altıeylül Belediye Başkanı olarak kınıyorum" dedi.
Haber: Muharrem SEREN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.