SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 25 Haziran 2015 09:42

AYVALİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YEDİ ÜLKEDEN GELEN YABANCİ KONUKLARİ AĞİRLADİ

AYVALİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YEDİ ÜLKEDEN GELEN YABANCİ KONUKLARİ AĞİRLADİ
Ayvalık´ta bu yıl 22- 26 Haziran arasında 2. kez gerçekleştirilen "Ayvalık Uluslararası Deniz ve Kum festival" ve Ramazan etkinlikleri için Ayvalık´a gelen yabancı ülkelerin ekipleri Ayvalık Milli eğitim müdürü Erkan Bileni ziyaret ettiler.
AYVALİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YEDİ ÜLKEDEN GELEN YABANCİ KONUKLARİ AĞİRLADİ

Ayvalık ikinci uluslar arası Deniz,Güneş,Kum ve ramazan şenlikleri kapsamında Ayvalığa gelen ve 24.Haziran akşamı saat 22:00 da Ayvalık Anfide oyun sergileyecek yedi ülkenin konuk sanatçıları öğlen saat 14 :00 da Ayvalık İlçe Eğitim Müdürü Erkan Bileni ziyaret ettiler. Bu ziyarette İlçe Eğitim Müdürü Erkan Bilen Konuşmasında Değerli konuklar hepiniz hoş geldiniz sizleri burada görmekte ve sizleri ağırlamaktan son derece mutlu olduğumu bilmenizi istiyorum. Bundan sonraki süreçtede sizleri güzel Ayvalığımızda misafir ederiz. Siz değerli dostlarımızın Ayvalığa gelip kültürlerinizi bizimle paylaşmanız bizim için çok önemli bu nedenle hem Ayvalık Adına hem şahsım adına teşekkür ediyorum ,Bizim için gurur verici iyiki geldiniz dedi.Daha sonra resim almak için deniz kıyısındaki bahçeye geçildi hatıra resimleri çekildi .Bu akşam Ayvalık 2. Uluslar arası Festival için gelen ve Anfideki galayla festival etkinliklerini bitirecek olan Moldovya,Romanya,Gürcistan,Bulgaristan,Litvanya ,Bengladeş ve Yunanistandan gelen Konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Muharrem seren-ajans media


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.