AVRUPA HABER SON DAKİKA Haber Girişi : 06 Kasım 2017 18:49

Aslı Şafak yılın fark yaratan kadın lideri ödülü aldı.!

Aslı Şafak  yılın fark yaratan kadın lideri ödülü aldı.!
ABD'li ADD Age'in 1994'ten beri her yıl seçtiği fark yaratan kadınlar, 2013 yılından bu yana da Türkiye'de Media Cat tarafından düzenleniyor. Ekonomiyi halka sevdiren ünlü televizyoncu Aslı Şafak, fark yaratan kadın lider seçildi.
Bu yıl yine Media Cat'in ABD'ye gönderdiği aday listesinden iş dünyasının önde gelen 8 kadını bu ödüle layık görüldü.

Bu yıl bu 8 kadın arasına medya dünyasından ilk kez bir kadın gazeteci girmeye hak kazandı. Medya alanında fark yaratan kadın lider seçilen Aslı Şafak, Bloomberght Televizyonunda her gün saat 17.00'de  izleyicisi ile buluşuyor. Bloomberght Radyoda da Aslı Faslı programını yapıyor.

Aslı Şafak, İzleyici ve dinleyicinin ardından memleket insanının rantçı tavrını mizahi bir dille anlattığı Bana Bana Hep Bana kitabıyla raflardaki farkını da ortaya koydu. Kitap 2 ay içinde 8 baskı yaptı. 

Aslı Şafak aynı zamanda milyonların ilgiyle takip ettiği dünyada 18 dakikayla sınırlı ve ilham veren TED konuşmacılarından biri. Geçen yıl yaptığı konuşmalarla milyonlara ulaşırken, kadın ve çocuklarla ilgili pek çok sosyal sorumluluk projesinde de yer alıyor.

Aslı Şafak ayrıca Marketing Türkiye'nin,  İngiliz  Xsights araştırma şirketine yaptırdığı halk oylamasında ekonomi alanında en iyi kadın gazeteci seçildi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.