FİNANS Haber Girişi : 15 Kasım 2018 16:11

Altın fiyatlarında son dakika değişikliği! Cumhuriyet altın Çeyrek altın fiyatları ne kadar? 15 Kasım

Altın fiyatlarında son dakika değişikliği! Cumhuriyet altın Çeyrek altın fiyatları ne kadar? 15 Kasım
Öğle saatlerinden sonra piyasalardan yaşanan son dakika gelişmelerinden sonra altın fiyatlarında son durum ne? Bir dönem 450 TL'ye kadar yükselen çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? Düğün sezonunun sonuna yaklaştığımız bu günlerde altın fiyatları .

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Ülkemizde en çok araştırılan konular arasında  vardır.  da fiyatı en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır.  fiyatlarındaki yükselişin ardından gram altın ilk tercih olarak düğünlerde dikkat çekiyor. Gram altın 15 Kasım Perşembe günü 210,35 TL'den alınırken 210,40 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın ülkemizde en çok araştırılan, arama motoru Google'a en çok yazılan konular arasında yer alıyor. Bilindiği gibi sosyal yardımlaşma ve birlikteliğin sağlandığı düğünlerdeki takı alışverişinin çoğu çeyrek altınla yapılır. Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 336,66 TL'den alınırken 344,52 TL'den satılmaktadır. Aynı zamanda yastık altı birikimlerinin çoğu da çeyrek altındır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yarım altin fiyatlari  da vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında yer almaktadır. Yarim altin Saat sürer cikmasi  da genelde düğünlerde hediye olarak gelin ve damada takılır aynı zamanda yatırım amaçlı da biriktirilir. Yarım altın bu sabah 671,21 TL'den alınırken 689,03 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tam altin fiyatlari bu sabah şu şekilde; 15 Kasım Perşembe günü tam altın 1.346,62 TL'den alınırken 1.373,86 TL'den satılmaktadır. Tam altın da yatırım amaçlı olarak satın alınır aynı zamanda tam altın düğünlerde gelin ve damadın yakınları, aile fertleri ve dostları tarafından hediye edilir.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.