ALMANYA HABERLERİ Haber Girişi : 17 Mart 2023 09:45

Almanya’nın Stuttgart Ṣehrinde güvenli alanlar oluşturuldu!

Almanya’nın Stuttgart Ṣehrinde güvenli alanlar oluşturuldu!
Almanya'nın Stuttgart şehrinde halkın 22.00'den sonra güvenlik endişelerinin arttığı ortaya çıktı.

Stuttgart'ta, "Sicherer Hafen" adı verilen güvenli alanlar oluşturuldu. Bu alanlar, sokaklarda ve parklarda vakit geçirmek istemeyen insanlar için tasarlandı. Ancak, halk için bu alanların sınırlı olmasından şikayet ediliyor.

Uzmanlar, güvenli alanların işe yaramadığını söyledi. Şehrin birçok bölgesinde, özellikle de gece saatlerinde, insanlar kendilerini güvende hissetmiyorlar. Yüksek bir suç oranı ve artan şiddet eylemleri bu endişeleri artırıyor.

Stuttgart Belediye Başkanı Frank Nopper, şehirdeki suç oranlarının düşürülmesi için çalıştıklarını belirtti. Ancak, kısa vadede bir çözüm bulmak zor olduğunu da kabul etti. Yine konunun uzmanları şehirdeki polis sayısının artırılması, suç oranlarının düşürülmesine yardımcı olabileceğini düşünüyor.

Stuttgart'ta yaşayanlar, gece saatlerinde kendilerini daha güvende hissetmeleri için birçok öneri sunuyor. Bunlar arasında daha fazla sokak lambası, daha iyi aydınlatılmış parklar ve daha fazla polis görevlendirilmesi yer alıyor.(Arti49)

www.avrupahaber.net 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.