AVRUPA HABER SON DAKİKA Haber Girişi : 05 Mayıs 2015 00:25

ALANYA'DA İLK DEFA YAPILACAK OLAN AVRUPA GÜNÜ KUTLAMALARI 9 MAYIS'TA

ALANYA'DA İLK DEFA YAPILACAK OLAN AVRUPA GÜNÜ KUTLAMALARI 9 MAYIS'TA
Almanya, İran, İrlanda, İngiltere, Hollanda, Finlandiya, Danimarka, Rusya, Polonya, Norveç, İsviçre, Litvanya ve Azerbaycanlı Yabancılar Meclisi Üyeleri ve Yabancı Dernek başkanlarının katıldığı toplantıda, Kaymakamlık ve Alanya Belediyesi'nin işbirl
Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi aylık olağan toplantısını, Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu başkanlığında gerçekleştirdi.
Almanya, İran, İrlanda, İngiltere, Hollanda, Finlandiya, Danimarka, Rusya, Polonya, Norveç, İsviçre, Litvanya  ve Azerbaycanlı Yabancılar Meclisi Üyeleri ve Yabancı Dernek başkanlarının katıldığı toplantıda, Kaymakamlık ve Alanya Belediyesi'nin işbirliğiyle 9 Mayıs'ta ilk kez yapılacak "AVRUPA Günü" kutlamaları değerlendirildi. Kutlamaların saat 17.00'da Atatürk Anıtı önünden kortej yürüyüşüyle başlayarak İskele Şelale önünde açılacak sergi ile devam edeceği belirtildi.
Alanya'da düzenlenen sosyal ve kültürel içerikli organizasyonlara katılarak Alanya'yı tanıtan Yabancılar Meclisi'nin, 23-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "15. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali"nde da stant açacağı, ilçedeki tüm yabancı derneklerin Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi standında tanıtım yapacakları kaydedildi.
23 Nisan 2016 tarihinde Antalya da açılacak Türkiye'nin ilk EXPOSU 2016'nın tanıtımına da destek verecek olan Yabancılar Meclisi'nin, 180 günlük etkinlik süresinde Antalya'da da gönüllü çalışmalar yapacağı bildirildi.
Öte yandan, Alanya Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek Hıdırellez etkinliklerine de katılacak olan Yabancılar Meclisi üyelerinin, yarın saat 19.00'da başlayacak Hıdırellez Şenliklerine katılarak, Türk örf ve adetlerini tanıma fırsatı bulacakları da ifade edildi.
HABER:Muharrem SEREN AJANS MEDİA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.