SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 31 Ekim 2015 19:28

AHMET AKIN KEPSUT'TA.

AHMET AKIN KEPSUT'TA.
1 KASIM'DA HALKIMIZDAN ALACAĞIMIZ GÜÇLÜ DESTEKLE HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ .

AHMET AKIN KEPSUT'TA.

1 KASIM'DA HALKIMIZDAN ALACAĞIMIZ  GÜÇLÜ DESTEKLE HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ .

(31 Ekim 2015, Balıkesir) Seçime bir gün kaldı. CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın yine yollarda. Partisinin başarısı için adım adım Balıkesir'i dolaşan Akın,  Kepsut'daydı.  Cumhuriyet Bayramının hemen ertesine rastlayan 1 Kasım seçimlerinin Atatürk Cumhuriyeti için de bir dönüm noktası olduğuna inandığını belirten Ahmet Akın, gittiği her yerde öncelikle herkesin mutlaka sandığa gitmesini istiyor.

Seçim çalışması için Kepsut'a giderken Sebepli mahallesine uğrayan Akın, burada hemşehrileri ile sohbet etti. Cuma Namazını Sebepli halkıyla birlikte kılan milletvekili daha sonra Kepsut ilçesine geçti. Kepsut İlçe Örgütü ile birlikte çarşı esnafını tek tek dolaşarak hayırlı işler dileklerini iletti. Alışveriş için orada bulunan Kepsut'lulardan partisi için destek istedi. Gittiği her yerde olduğu gibi Kepsut'ta da mahallelere girdi. Hotaşlar, Osmaniye ve Mahmudiye mahallelerindeki kahvehaneleri ziyaret etti. Kahvehanede oturanlara partisinin seçim vaatlerini anlattı. Ahmet Akın bu ziyaretlerde yaptığı açıklamada " Bizim seçim bildirgemiz aynı zamanda hükümet programımız, yani iktidara geldiğimizde yapacaklarımızın yazdığı ve taahhüt ettiğimiz bir belge. 1 Kasım'da vereceğiniz güçlü destekle halkın iktidarını kurduğumuzda halk yararına planladığımız bütün bu vaatler sırasıyla hayata geçirilecek. Bütün vaatlerimiz tek tek hesabı kitabı yapılmış, üzerinde ciddi olarak çalışılmış projeler. Rakiplerimiz bile CHP nin vaatlerini inandırıcı ve uygulanabilir buldular. O yüzden kopyaladılar ve biz de yapacağız dediler.  Sayın Genel Başkanımız CHP iktidarının ilk yüz gününde yapacaklarımızı kamuoyuna açıkladı. CHP iktidarının ilk yüz gününde; Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaş ikramiye verilmesine dönük düzenleme yapacağız, Aile Sigortası Kanununu çıkaracağız, kamuda taşeron işçiliğe son verecek, mevcut taşeron işçileri kadroya alacağız, kredi kartı ve tüketici kredisi borçlarında faizlerin en az % 80'inin silinmesine dönük düzenleme yapacağız, Siyasi Ahlak Yasasını çıkaracağız,  passolig uygulamasını kaldıracağız, üniversite mezunlarının okurken aldıkları kredilerin faizlerini silecek, ana para geri ödemesini iş buluncaya kadar erteleyeceğiz." dedi.

Ahmet Akın, CHP iktidarının ilk bir yılında ise çiftçiye mazotun 1.8 liraya verileceğini, asgari ücretin bin 500 liraya çıkarılacağını, esnafın emekli aylığından kesilmekte olan sosyal destek priminin kaldırılacağını, üniversite öğrencilerin yurt sorununun çözüleceğini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.