AVRUPA HABER SON DAKİKA Haber Girişi : 30 Haziran 2015 13:23

ADAC KARAYOLUYLA İZNE GİDECEKLERİ UYARDI:

ADAC KARAYOLUYLA İZNE GİDECEKLERİ UYARDI:
ALMAN Otomobil Kulübü (ADAC), Yunanistan'a tatile gidecekleri ve otomobilleri ile Türkiye'ye seyahat ederken bu ülkeden geçecek Avrupalı Türkleri, yanlarında yeterli miktarda para bulundurmaları konusunda uyardı.


YANINIZDA YETERLİ PARA BULUNDURUN

ALMAN Otomobil Kulübü (ADAC), Yunanistan'a tatile gidecekleri ve otomobilleri ile Türkiye'ye seyahat ederken bu ülkeden geçecek Avrupalı Türkleri, yanlarında yeterli miktarda para bulundurmaları konusunda uyardı. 18 milyon üyesi bulunan ADAC, Yunanistan'ın mali durumunun ve bankacılık sisteminin mevcut ihtiyaçları karşılayamayabileceğini dikkate alarak hareket edilmesini istedi.

"HIRSIZLARA DİKKAT"

BANKA şubelerinde ve ATM'ler de yeterince euronun olmaması ve vatandaşların kredi kartlarını kullanamamaları halinde mağdur duruma düşebilecekleri hatırlatıldı. Sıla Yolu'na çıkacak olanlara da araçlarının bu ülkede arıza yapacağını hesaba katarak yanlarına para almaları tavsiye ediliyor. Öte yandan hırsızlık olaylarına karşı da nakit taşıyanların daha dikkatli olmaları gereğine dikkat çekildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.