AMERİKA (ABD) HABERLERİ Haber Girişi : 02 Ekim 2020 11:01

Abd Başkanı Donald Trump corona virüse (covit19) yakalandı

Abd Başkanı Donald Trump corona virüse (covit19) yakalandı
Trump corona virüse yakalandı. ABD Başkanı Trump, danışmanı Hope Hicks'in Kovid-19'a yakalanmasının ardından, kendisinin ve eşi Melania Trump'ın test sonuçlarını beklerken, karantina sürecine başlayacağını duyurmuştu. Son açıklamasında ise eşiyle birlikt

Donald Trump koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında ise eşiyle birlikte koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını ve karantinaya girdiklerini açıkladı. 74 yaşındaki ABD Başkanı Donald Trump daha önce yaptığı açıklamada , yakın danışmanlarından Hope Hicks'in yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını doğrulayarak, kendisi ve eşi Melania Trump'ın da test yaptırdığını, sonuçları beklediklerini duyurdu. 

DONALD TRUMP CORONA VİRÜSE YAKALANDI

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melanie Trump koronavirüs kaptı. ABD Başkanı Trump Twitter üzerinden yaptığı açıklamada eşiyle birlikte koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını ve karantinaya girdiklerini duyurdu. Tedaviye de hemen başlanıldığını duyuran Trump'ın danışmanı da korona virüs kapmıştı.

Avrupa Haber 
Erdinc Danoglu 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.